Pentru casa

Saltele ieftine noi pentru somnul perfect

Distribuie mai departe

saltele ieftineEste o perioada grea, in care banii abia ne ajung pentru cheltuielile curente, cu atat mai putin pentru a ne moderniza mobilierul. Insa daca ne trezim in fiecare dimineata cu ochii ca cepele si cu o oboseala latenta, atunci este absolut necesar sa facem unele modificari asupra modului in care dormim. Si nu ma refer aici la pozitie sau la ambienta, ci la suportul pe care il aveti, pe care dormiti direct. Este vorba despre saltelele pe care dormim – acestea fiind este cele mai importante element pentru un somn odihnitor.

 

Oricat am incerca sa ne cream un mediu cat mai placut in dormitor, daca nu avem saltele care sa ne sustina corespunzator corpul, in punctele in care avem nevoie din punct de vedere anatomic, nu ne vom simti bine. Iar o saltea veche si care nu are la baza o tehnologie relativ recenta, nu poate face acest lucru. Asa ca trebuie, neaparat, schimbata. Insa avand in vedere starea de fapt actuala definita mai sus, magazinul Tamos a hotarat sa ne puna la dispozitie o gama de saltele ieftine. Nu trebuie sa ne facem griji, nu sunt saltele mai slabe calitativ, sunt saltele de cea mai buna calitate, dar la preturi reduse, ca sa ne fie accesibile si ca sa avem, cu totii, un somn linistit si odihnitor. Descoperiti oferta de saltele ieftine din magazinul Tamos.

 

Avem de ales dintre 23 de oferte, de diferite dimensiuni, de diferite grosimi, de la diferiti producatori, dar toate sunt saltele cu arcuri de cea mai buna calitate. De la saltele pentru patuturi de copii, pana la saltele de dimensiuni foarte mari, de 180/200 cm, cele mai mari care exista pe piata, toate sunt saltele care ne vor oferi noi idei despre ceea ce inseamna un somn perfect. Cu toate acestea, niciuna nu depaseste pretul de 400 de lei. Asta in conditiile in care, de obicei, saltelele sunt foarte scumpe.

 

Ca sa fie si mai frumos, putem alege intre doua tipuri de saltele, in functie de preferintele pe care le avem in acest domeniu. Putem alege saltele moi sau de nivel mediu, ca si rigiditate. Sunt persoane care prefera sa aiba saltele mai tari, pentru ca au probleme cu spatele si au nevoie de o pozitie cat mai buna.

O veste si mai buna este aceea ca pentru majoritatea saltelelor din aceasta categorie beneficiem de o garantie, ceea ce nu am mai intalnit pana de curand. SI nu orice garantie, ci una de 3 ani. Doar 3 modele beneficiaza de garantie pentru 2 ani. Restul se inlocuiesc orice s-ar intampla, pana la 3 ani de utilizare. O astfel de oferta este foarte greu de gasit. Insa marea familie Tamos s-a gandit sa ofere sansa de a avea o saltea de calitate acasa, tuturor celor care au nevoie de asa ceva.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *