Pentru casa

Scaune de stat bine

Distribuie mai departe

Indiferent ca esti la locul de munca sau acasa, vrei sa ai un scaun care sa iti ofere confort. Nu toate scaunele din casa vor fi confortabile, desigur, dar cel putin scaunul de birou trebuie sa fie. Iar daca de obicei obisnuiesti sa stai ore in sir pe scaun, la birou, e absolut necesar sa investesti intr-un scaun comod, din care nici sa nu vrei sa te ridici.

Se spune ca mai ales cei care profeseaza in functii administrative, deci stau mult la birou, au nevoie de un scaun ergonomic, sau cel putin unul care sa nu le cauzeze probleme de sanatate cu timpul. Pe tamos.ro gasesti o gama variata de scaune pentru birou, ergonomice, directive sau de conferinta. Oricare dintre ele poate sa fie o varianta viabila daca stai mult la birou.

Eu lucrez mult la calculator, deci stau mult asezata la birou, pe scaun. Mai demult aveam un scaun simplu, tapitat, insa dupa o vreme am inceput sa am dureri de sezut si spate cand ma ridicam. Ma simteam intepenita dupa putin timp petrecut pe scaun. In plus, era foarte incomod si rigid scaunul respectiv.

scaun-directorialDe putin timp am cumparat scaunul directorial US 16 de pe tamos.ro. Am vazut ca este recomandat pentru persoanele care detin functii administrative, deci perfect si pentru mine. Pot sa ii reglez inaltimea in functie de masa la care lucrez datorita sistemului hidraulic si are si functia balans, deci pot sa ma misc in voie in toate directiile. Nu ca as avea neaparata nevoie de toata mobilitatea asta, dar macar nu ma simt intepenita cand ma ridic de pe scaun. Mai mult, acum nu ma mai ridic pentru o hartie dintr-un sertar mai indepartat, ci merg cu tot cu scaun. Nici nu scartaie, deci nu e deranjant.

De ce sa investesti in scaune bune?

  • Pentru confort – Te simti mult mai comod stand pe un scaun tapitat decat pe un taburet de bucatarie, facut din lemn.

  • Pentru sanatate – Daca stai mult pe un scaun incomod, coloana ta va avea de suferit. Vei sta stramb, garantat si cu timpul o sa te doara.

  • Pentru stilul camerei- Un scaun ergonomic arata mult mai profesional in biroul unei companii care tine la stil si imagine.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *