Pentru casa Pentru copii

Taste of the Wild Puppy – o alegere buna pentru perioada intarcarii

Distribuie mai departe

Perioada in care cateii se separa de catea, perioada intarcarii, este una dificila atat pentru micuti cat si pentru stapanii lor. Cateii se despart atunci atat de mancarea gustoasa si plina de nutrienti a mamei, cat si de afectiunea ei constanta. Asadar, un stapan de catei va trebui sa ii trateze pe micutii catei cu maxima atentie in aceasta perioada.

In primul rand va trebui ca stapanul grijuliu sa aleaga o hrana potrivita pentru aceasta perioada de tranzitie, si apoi va mai trebui sa le ofere cateilor multa atentie si grija. In perioada intarcarii se recomanda o hrana gustoasa, usor de mancat, cum este Taste of the Wild puppy – o hrana de caini delicioasa creata special pentru cainii aflati in perioada de crestere.

De ce Taste of the Wild Puppy?

Pentru ca este o hrana de calitate superioara, gustoasa, pe care cainele nu o va refuza. Aceatsa nu contine cereale, fiind astfel mai usor de digerat si contine un amestec de proteine provenit din carne de peste oceanic. Pe langa acest amestec proteic deosebit, mancarea este suplimentata de fructe si legume pline de antioxidanti naturali.

Alte recomandari in perioada de intarcare a cateilor:

  • umeziti putin hrana uscata cu putina apa sau lapte. astfel, le va fi mai usor cateilor sa o manance.

  • puteti sa le dati si putin lapte cateilor in aceasta perioada, deoarece sunt obisnuiti cu formula acestuia. Dar, inainte sa il administrati, fierbeti-l, lasati-l la racit si apoi diluati-l cu putina apa.

  • invatati cainele sa bea. El este obisnuit sa suga laptele mamei, dar  nu stie inca sa bea apa din bol. Pentru a nu se deshidrata, aratati-i mereu bolul cu apa si umeziti-i botul.

  • catelul trebuie hranit de 4-5 ori in aceasta perioada. Totusi, nu lasati mancarea in bol, deoarece acesta nu va stii cand sa se opreasca.

Cu aceste sfaturi te vei descurca in perioada de tranzitie a cateilor, iar animalele tale de companie vor creste si se vor dezvolta armonios. Pentru mai multe sfaturi si informatii utile, acceseaza blogul pentruanimale.ro.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *