Cadouri Pentru copii

Cea ce nu stiati despre Craciun

Distribuie mai departe

Toata lumea asteapta Craciunul si traditiile care se mentin de foarte multi ani in legatura cu aceasta sarbatoare. Insa Craciunul nu a fost mereu asa cum il stim astazi. Din randurile urmatoare, puteti sa aflati informatii din trecut, pana ce Craciunul a devenit astfel cum este si in ziua de azi.

Craciunul a devenit sarbatoare legala in secolul al 20-lea, dar atunci inca nu existau obiceiurile precum impodobirea brazilor, iar colindatul era interzis in acele vremuri. Dar aceasta sarbatoare exista de mai mult de 2000 de ani cu traditii proprii si imprumutate. Printre curiozitatiile legate de Craciun se numara:

–          in Japonia, in ajunul Craciunului se consuma carne de pui si prajitura cu capsuni

–          in Marea Britanie, Craciunul a devenit ilegal in anul 1647, iar in 1660 a fost din nou legalizat

–          primul presedinte american care a decorat un brad in Casa Alba, a fost Franklin Pierce

–          prima felicitare de Craciun a fost realizata in 1843

–          becurile colorate au fost utilizate in 1850

Cadouri in voga

Un obicei de Craciun, este daruirea cadourilor, cu ajutorul carora demonstrati persoanelor dragi pentru dumneavoastra, ca sunt importante si ca nu le-ati uitat. In anii trecuti, cadourile erau mai degraba simbolice si aveau valoare sentimentala. In ultimii ani, cadourile cel mai des oferite sunt cele mai scumpe, precum aparatele electronice noi aparute pe piata. Multe persoane au uitat ca trebuie sa ofere cadouri care sa aduca zambetul pe fata familiei. Rolul cadourilor este sa fie utile si sa fie potrivite si sarbatoarei. Deci puteti sa optati si acum pentru cadourile simbolice sau personalizate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *