birouri copii
Casa si gradina Pentru copii

Cinci dimensiuni dinamice ale unui birou de copii

Distribuie mai departe

birouri copii
Birouri de copii reglabile

Birourile pentru copii sunt o latura aparte a mobilierului standard. De cele mai multe ori, parintii nu reusesc sa aleaga corect aceste componente, tocmai datorita faptului ca  nu cunosc care sunt aspectele specifice ale unui astfel de birou ergonomic. Haideti sa privim impreuna, in acest articol, care sunt cele 5 dimensiuni in care trebuie sa “creasca un astfel de birou” alaturi de copii – ramanand in acelasi timp un produs unic si totusi extrem de fiabil.  Astfel, el poate fi o solutie populara, chiar pentru mai multe generatii – un asemenea element va creste deodata cu cei mici si cu nevoile lor intr-o continua schimbare! Vezi aici birouri de copii, ce respecta normele si recomandarile expertilor – asigurand un confort aparte, o ergonomie de exceptie si un design extrem de variat si captivant.

 

1. Inaltimea – e de maxima importanta ca aceste birouri pentru copii sa poata creste cu usurinta (daca putem spune asa). Ele trebuie sa fie ajustabile, ca si inaltime – acest lucru inseamna o adaptare la marimea corpului, in mod constant, pana la stadiul de tanar.

2. Latimea – suprafata de lucru trebuie sa poata fi extinsa fara greutati, atat in stanga cat si in dreapta. Extensiile sau accesoriile fac acest lucru posibil, prin diferite forme sau materiale. Uneori pot sa vina cu picioare de sustinere, alteori fara.

3. Adancimea sau lungimea – datorita unor activitati variate (precum desen, schitare etc), copiii au nevoie o suprafata mai mare decat cea a unui birou standard. Tocmai de aceea, suprafata de lucru trebuie sa se intinda si in fata copilului, nu doar pe laterale.

4. Functii – pentru cele mai bune rezultate, e important ca intotdeauna forma si functiile acestro birouri sa fie pastrate impreuna, intr-un raport corect. Daca la inceput micutul nu are nevoie de prea multe, mai tarziu, in timp ce anii de scoala curg, e benefic sa se poata adauga rafturi, panouri magnetice, rafturele pentru cd-uri sau dvd-uri si asa mai departe.

5. Culoare – nu e un lucru nou ca majoritatii copiiilor le plac culorile aprinse, vii, tipatoare; adolescentii in schimb prefera variantele poate mai putin…neutre. Tocmai din aceste motive, au inceput sa se remarce pe piata de specialitate modelele ce permit culori interschimbabile! In plus, cu cat acestea sunt mai multe la numar si pot fi schimbate dupa preferinta, cu atat mai bine. Diversitatea designurilor e ceva extrem de apreciat!

 

Respectand aceste 5 linii mari, se pot obtine variante sigure, ferme, potrivite pentru cei mici – fara a intra in hatisul de detalii tehnice si specificatii, am ales sa subliniem importanta acestor aspecte dinamice: inaltimea, latimea, lungimea, functiile suplimentare (accesorizarea) si culoarea. Pentru mai multe detalii despre cum poti alege astfel de produse de mobilier potrivite fetitei sau baiatului tau, descopera oferta de birouri pentru copii prin Mobila Moll !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *