Pentru copii

Sfaturi pentru o petrecere de botez ca-n basme

Distribuie mai departe

Un copil este tot ceea ce isi poate dori o familie. Dupa venirea acestuia pe lume orice decizie se va lua in functie de el si numai cu raportare la el. O familie nu poate fi completa daca aceasta nu are in componenta sa unul sau mai multi copii, fetite sau baieti. Dupa ce primul copil apare pe lume, acea familie devine tot mai fericita pivind cum evolueaza acel copil si cum pe zi ce trece incepe sa stie tot mai multe si face tot mai multe progreze atat mintale cat si fizice.

Dupa noua luni in care cel mic este asteptat atat de parinti cat si de bunici, unchi, matusi cat si de alte persoane cunoscute, acesta vine pe lume si aduce numai bucurie, speranta si incredere ca zilele vor deveni rand pe rand tot mai bune.

Cel putin dupa prima luna de viata a celui mic, acesta trebuie botezat. Crestinarea acestuia este cea mai importanta etapa din viata lui deoarece dupa aceasta va fi adus acasa de catre nasi care ii vor fi parinti spirituali, transformat dintr-un pagan intr-un crestin.

Traditia spune ca dupa botez, trebuie sa existe si o petrecere la care copilul sa fie celebrat. In Romania aceasta petrecere se numeste cumatrie si este data in cinstea copilului.

Daca va doriti o petrecere speciala de care sa isi aduca aminte pentru mult timp invitatii dumneavoastra atunci puteti alege sa angajati ursitoare botez. Aceste ursitoare va vor transpune petrecerea cotidiana intr-o alta lume, asemanatoare celor din povesti in care dumneavoastra ca parinti veti fi regi iar copilul dumneavoastra va fi printul sau printesa.

Ursitoarele nu vin cu mana goala ci vor aduce daruri pentru cel mic in functie de zodia sa si vor avea discursuri unice pentru fiecare copil in parte. Nu ezitati sa aduceti un plus de farmec petrecerii de botez a copilului dumneavoastra!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *