petreceri
Pentru copii

Sfaturi pentru proaspetii parinti in materie de petreceri

Distribuie mai departe

petreceri
Petreceri si ursitoare

Orice persoana ajunge sa isi intemeieze o familie. Totusi sufletul acelei familii este copilul care da bucurie, speranta, putere si incredere parintilor lui.
Un copil este asteptat de catre parintii sai 9 luni de zile. Acesta se naste si parintii isi doresc sa ii ofere o copilarie perfecta. De ce ? Pentru ca perioada copilariei este cea mai frumoasa si cea care ne va aduce in timp numeroase amintiri placute care uneori ne vor induce o stare de nostalgie si visare.
Dupa cum spuneam copiii sunt tot mai alintati de catre parintii lor. Copiii primesc totul inca din primele zile de viata. De la hainute, masinute sau papusele la o camera frumos aranjata si decorata special pentru ei.
Totusi, o etapa foarte importanta este botezul. Cel mic trebuie crestinat pentru ca mai apoi sa poarte cu mandrie un nume  si sa creasca frumos si sanatos. Evenimentul botezului trebuie sarbatorit. Aceasta petrecere se numeste in Romania, in termeni mai mult sau mai putin populari, cumatrie.
La petrecerea de dupa crestinare parintii pot angaja ursitoare botez. Exista numeroase firme care ofera astfel de servicii proaspetilor parinti pentru a incanta invitatii si pentru a face din acel eveniment unul special. Aceste ursitoare sunt parca scoase din povesti, fiind costumate identic precum zanele si avand discursuri foarte atractive si care capteaza atentia.
Ursitoarele pot fi un adevarat deliciu pentru invitatii dumneavoastra, pentru copiii din sala insa si pentru cel mic care vazand dupa ani inregistrarile va fi mandru de felul in care parintii lui i-au organizat petrecerea de dupa botez.
Nu ezitati in a angaja astfel de ,,actrite” deoarece acestea vor creea un moment special in sala si va vor duce intr-o alta lume, o lume a povestilor, o lume in care binele va invinge mereu raul. Asigurati-va de faptul ca cel mic va avea amintiri inedite de la prima sa petrecere !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *