Cauti o hrana de caini potrivita pentru catelusul tau? Incearca Royal Canin Junior!
2 mins read

Cauti o hrana de caini potrivita pentru catelusul tau? Incearca Royal Canin Junior!

Stapanii de catei isi fac mai multe griji atunci cand aleg hrana animalului de companie, decat stapanii unor caini adulti. Un catel are nevoie de nutrimente putin mai diferite decat un caine adult si de aceea alegerea hranei pentru un catel este un proces mai delicat.

Perioada de crestere a cateilor

Cateii, pana la varsta de un an sunt in perioada de crestere. In aceasta perioada organismul lor are nevoie de nutrimente care sa le imbunatateasca sistemul imunitar, sa le intareasca oasele si dintii pentru a deveni caini adulti sanatosi si activi.

Daca in perioada de crestere cateii nu primesc alimentatia potrivita, acestia pot avea probleme mai tarziu. In primele luni de viata catei au capacitati digestive mai reduse si astfel hrana lor trebuie sa aiba un continut caloric si proteic ridicat.

Royal Canin pentru catei

Royal Canin vine in sprijinul stapanilor de catei prin formula Royal Canin Mediu Junior, un produs cu un continut caloric ridicat (4190kcal/kg energie masurata) si un continut proteic mare, de 32%. Puteti sa achizitionati hrana de caini din magazinul Ama-Shop, unde veti gasi produse pentru toate grupele de varsta si marime.

Pentru cateii aflati in crestere este necesar ca hrana sa le ofere un echilibru mineral. Royal Canin Mediu Junior contine doze de calciu si fosfor adaptate la continutul energetic al produsului. In acest fel se evita orice fel de risc in dezvoltarea scheletului cainelui.

catelus

Alte nevoi ale cateilor

Pe langa hrana bogata si sanatoasa care va ajuta la dezvoltarea armonioasa a organismului catelului, un caine mai are nevoie de multe alte lucruri:

Plimbari zilnice. Nu trebuie sa ai un caine foarte dinamic si activ pentru ca sa iti scoti cainele la plimbare. Un caine scos zilnic afara va fi mult mai fericit si afectuos.

Articole de ingrijire. Un caine trebuie periat, spalat si aranjat. Nu uita de taiatul ghearelor si ingrijirea dintilor.

Dresaj. Pentru inceput trebuie sa il inveti strictul necesar: unde sa isi faca nevoile si locurile unde nu are voie sa mearga.

Distractie si afectiune. Acestea sunt cele mai importante nevoi ale cateilor, nevoi ce trebuie neaparat satisfacute pentru a avea un catel jucaus si prietenos.

Lasă un răspuns