Recomandari

Pasi in pregatirea bagajului pentru vacanta

Distribuie mai departe

Gasirea unui acumulator pentru camera video

Hardware-Video-Camera-low-battery-iconPutem sa spunem ca sezonul estival deja a inceput! Temperaturile incep sa fie numai bune de stat la soare, chiar daca apa inca e rece si nu pare prea dezmortita pentru o baie pe cinste! Incet incet insa, romanii se gandesc  la modul in care isi vor petrece weekendurile, departe de oras, de aglomeratie si canicula. Destinatiile de concediu au fost deja alese, biletele cumparate… pe ultima suta de  metri se lasa insa pregatirea bagajului. Aici nu intra totusi doar hainele si celelalte lucruri strict necesare pentru o vacanta lipsita de, griji ci si echipamentele, gadgeturile si dispozitivele care ne fac viata mai usoara. Fie ca e vorba de GPS (daca mergem cu masina), de telefoane mobile, tablete sau de vechea noastra camera video, toate au ceva in comun…extrem de important! E vorba de alimentarea – ce se face fie prin acumulatori, fie prin baterii. Iar daca pentru majoritatea dispozitivelor de mai sus aceste surse nu pot fi inlaturate (fiind integrate) sau suplimentate, nu acelasi lucru se poate spune despre aparatele portabile de filmat. Gasesti aici acumulatori camera video in oferta magazinului PowerConnect, pentru a fi pregatit in orice clipa sa imortalizezi  cele mai superbe momente, indiferent de locatia in care te gasesti.  

Estimarile acestei piete, in Romania, arata ca majoritatea clientilor se indreapta catre urmatoarele marci de camere video (atat standard cat de tip action-cam):

– Canon

– Panasonic

– Sanyo

– Sony

– JVC

– Oregon

– Contour

– GoPro

Asadar, tot mai multi pasionati ai sporturilor (mai mult sau mai putin extreme) apeleaza la astfel de camere video, mobile, ce pot sa fie amplasate cu usurinta pe casti, parti ala echipamentului, pe cap, pe brate sau pot sa fie tinute in mana, in detrimentul vechilor variante.

Optiunile, si in acest domeniu, sunt de obicei multiple: utilizatorii pot sa aleaga intre modele de acumulatori originale si variante  compatibile. Aceste baterii din urma au mai multe avantaje:

– au un pret mult mai mic decat cele original; in plus, in magazinele online pot sa beneficieze de reduceri suplimentare de pret, in functie de durata pastrarii in stoc.

– sunt realizate din celule de calitate, premium, compatibile 100% cu originalul.

– sunt de mare capacitate

Alege sa fii pregatit pentru momentele unice ale acestei veri, inlocuind vechiul acumulator al camerei video  sau suplimentand alimentarea sa, cu inca o baterie, compatibila. Vei avea parte de aceeasi cantitate de energie, la un pret mult mai mic! Pentru o gama variata de acumulatori  de camera video, alege Powerconnect.ro !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *