Cumparaturi

Reduceri si premii aniversare la 7 ani de Libris.ro

Distribuie mai departe

Cu ocazia aniversarii a 7 ani de activitate Libris ofera cadouri la fiecare comanda

7 ani de activitate, 7000 de cadouri oferite de Libris

In data de 20 mai 2016 Libris aniverseaza 7 ani de activitate pe piata online din Romania si ofera 7000 de cadouri pentru orice comanda plasata la aceasta data.
20 mai ziua celor 7000 de cadouri

Echipa Libris sarbatoreste pe 20 mai 7 ani de la expedierea primei carti si cu aceasta ocazie a pregatit cadouri speciale pentru toti iubitorii de carte. Campania se desfasoara incepand cu dimineata zilei de 20 mai pana la miezul noptii. Pentru participarea la campanie este suficienta plasarea unei comenzi in acest interval orar si automat comanda va fi premiata cu unul dintre cele 7000 de cadouri aniversare oferite de catre echipa Libris. Valoarea totala a premiilor oferite garantat este de peste 80.000 lei.

Anul acesta, pe perioada promotiei, se preconizeaza o crestere a vanzarilor de 5-6 ori fata de campaniile periodice obisnuite. „Ne asteptam la o crestere de 5-6 ori a numarului de comenzi fata de o campanie normala. Am pregatit pentru cititorii Libris peste 7.000 de cadouri in valoare de 80.000 lei si reduceri irezistibile . Garantam minimum un cadou pentru fiecare comanda!” relateaza Laura Teposu, Director Dezvoltare.

Reduceri speciale in data de 20 mai 2016

In data de 20 mai 2016 Libris.ro anunta reduceri considerabile la peste 90.000 de titluri din diferite categorii.

In afara de cadourile speciale oferite pentru plasarea unei comenzi la aniversarea celor 7 ani de activitate, echipa Libris a anuntat si o reducere substantiala a preturilor pentru produsele din cea mai noua categorie a site-ului. Noua categorie este dedicata celor mici, inclusiv noile titluri din literatura copii .

„Am pregatit reduceri irezistibile la peste 90.000 de titluri, dar si la toata categoria de jocuri pentru copii.” – Laura Teposu, Director Dezvoltare.

In categoria carti de dezvoltare personala si cei mari gasesc noi titluri de renume cu reduceri aniversare.

Despre Libris.ro
Magazinul www.Libris.ro este cea mai mare librarie online din tara si primul magazin online care din anul 2013 ofera transport gratuit prin curier pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Planul de dezvoltare pe anul 2016 se axeaza pe diversificarea categoriilor de carte disponibile pe site, cu accent pe categoriile de educatie si dezvoltare personala. Libris.ro este divizia online a Libris. SRL care se poate lauda cu o activitate de peste 25 de ani in domeniul distributiei de carte.

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro
0728.148.692

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *