miniclip mario
Divertisment

Cele mai populare jocuri miniclip

Distribuie mai departe

miniclip marioIn ultimii ani jocurile miniclip au ajuns sa fie printre cele mai populare si printre cele mai jucate. In ciuda faptului ca marea lor majoritate sunt jocuri mici, de tip flash, dezvoltate de terte parti insemnand mici producatori, jocurile miniclip au luat o mare amploare din mai multe motive. In primul rand, sunt foarte avantajoase pentru ca nu presupun nici un fel de cost. Astfel, orice persoana cu o conexiune la internet poate accesa oricand oricate doreste fara sa fie nevoit sa plateasca.

In al doilea rand, trebuie sa ne referim si la mobilitatea pe care o ofera. Niciunul din acestea nu trebuie sa fie descarcate pentru a fi jucate. Nu necesita instalare ceea ce le face mult mai usor de accesat pentru oricine, la orice ora. Oricand te plictisesti, doar inchizi pagina si ai terminat. Fara spatiu ocupat pe HDD, fara nici un alt fel de probleme.

Ultimul insa nu cel din urma motiv pentru care oamenii prefera jocurile miniclip este acela ca nu ocupa timp asa cum ocupa un joc clasic pe calculator. Spuneam ca in marea lor majoritate, sunt dezvoltate de producatori mici astfel incat nu sunt deloc complexe si sunt mai degraba considerate jocuri de ocazie, accesate pentru scurte momente de relaxare.

Din zecile de mii de jocuri miniclip, am ales sa vorbim cate putin despre 3 dintre cele mai accesate la momentul de fata. Este vorba despre 8 Ball Pool, MotoX Nitro si Club Penguin. Primul din ele, 8 ball Pool sunt sigur ca deja stie oricine ce inseamna. Este vorba despre clasicul joc de biliard cu 8 bile, transpus in unul dintre cele mai simple jocuri flash. Se poate juca foarte bine atat in Single Player cat si impotriva prietenilor.

Cel de-al doilea, MotoX Nitro te pune in postura unui conducator inrait al unei motociclete de teren. Poti face o multime de scheme, acumuland puncte pentru a ajunge in clasamentul celor mai buni jucatori ai MotoX Nitro din lume. Ultimul insa nu cel din urma este Club Penguin. Este constituit mai degraba intr-un univers in care copii se pot distra realizand diverse task-uri cu cei mai puternici pinguini Ninja existenti pe platforma.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *