Divertisment

Cine este Bloom din seria Winx Club

Distribuie mai departe

Povestea seriei animate Winx Club urmareste povestea lui Bloom si a prietenilor sai, Stella, Flora, Tecna, Musa, Aisha (Layla), fiind amplasata in lumea magiei si pe pamant. Personajele enumerate mai sus primesc numele de The Winx Club (Clubul Winx) si merg impreuna in nenumarate aventuri. De-a lungul povestii, acestia descopera noi transformari, rezolva noi mistere folosindu-se de noi puteri, lupta impotriva intunericului ducandu-se in timp ce Bloom isi redescopera trecutul.

Nu putem vorbi despre jocuri cu winx fara a spune cine este Bloom, personajul central. O fata obisnuita de pe o planeta asemenea, Pamant, care traieste o viata normala alaturi de prietenul ei necuvantator Kiko in orasul Gardenia. Alaturi de ea, mama si tatal, pana sa dea peste Stella, o printesa de pe planeta Solaria care intampina tot felul de probleme.

Ajutand-o pe Stella, Bloom isi descopera abilitatile sale magice si puteri latente atunci cand reuseste sa invinga un grup de monstri si evita atacurile unui capcaun. In cele din urma, Stella o convinge pe Bloom sa i se alature in calatoria sa spre Alfee, o scoala pentru zane. Cade de acord si lasa Gardenia pentru o viata plina de aventuri. Astfel, pe Alfea, Bloom formeaza Clubul Winx, al carui membri sunt prietenii si colegele sale de camera: Stella si celelalte personaje pe care le intalneste pe Alfea – Musa, Tecna si Flora. Ceva mai tarziu, Bloom incepe sa se imprieteneasca si cu Brandon, Riven, Timmy sau Sky.

Cu aceasta imagine in minte, Clubul Winx trebuie sa treaca peste foarte multe hopuri ce i se ivesc in cale, Bloom si prietenii sai avand parte de incercari grele care le pun la indoiala prietenia. Suspans, actiune, noi provocari, toate acestea cuprinse in cele cinci sezoane difuzate si la ora actuala pe Nickelodeon. In plus, Rainbow SRL si postul TV mentionat a anuntat lansarea seriei cu numarul VI in 2014!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *