Divertisment

Corona Zombies vine in curand

Distribuie mai departe

A fost rapid. Full Moon Features a anuntat ca viitorul lor film Corona Zombies se afla in faza post-productie. Proiectul se bazeaza pe pandemia coronavirusului care se raspandeste in prezent in intreaga lume si sperie multa lume. Toate sporturile profesionale si-au suspendat sezoanele respective, Hollywoodu-l opreste productiile, scolile sunt inchise iar concertele sunt anulate si amanate. Deci, lumea are nevoie de niste divertisment.

Corona Zombies poate fi doar divertismentul de care avem nevoie cu totii acum. Si, in timp ce filmul este doar in faza post-productie, acesta va fi lansat digital pe 10 aprilie. Arta de coperta prezinta unii zombi care poarta masti de respiratie si care infunda cel mai ravnit obiect din lume: hartia igienica. Exista chiar si o parodie a lui Purell numita PureHell prezentata in arta Corona Zombies. Cu alte cuvinte, acest film pare ca iese la momentul perfect, in timp ce lumea este in cautare de conserve si alte articole.

Sinopsisul Corona Zombies scrie: „Un guvern adormit la volan! Bogatii il ridica din umeri! Si un virus care ii determina pe victime sa se ridice si sa omoare! Oamenii pe care il omoara… se ridica si ucid.” Evident, Full Moon Features vizeaza reactia Statelor Unite la pandemia coronavirusului. Unii au criticat administratia Trump pentru ca nu a venit imediat cu un plan de actiune, in timp ce altii cred ca este totul o farsa elaborata. Indiferent, Corona Zombies se distreaza cu intreaga idee, in timp ce incearca sa incaseze timpul potrivit.

Corona Zombies va fi disponibila pe platformele de divertisment digital Full Moon, inclusiv Amazon si canalul si aplicatia Full Moon Features, pe 10 aprilie 2020. Acesta este la doar cateva saptamani distanta si ne face sa ne punem o intrebare si anume de ce nu avem deja o remorca pentru film. Pentru a fi sincer, filmul a fost filmat mai mult decat probabil in ultimele doua saptamani, ceea ce inseamna ca inca mai editeaza imagini si pun si VFX laolalta. Oricare ar fi cazul, este ceva care probabil ca fanii horror vor dori sa vada, alaturi de oameni care cauta doar o pauza din stiri.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *