Divertisment

Cum transformi un televizor intr-un Smart TV

Distribuie mai departe

Principala noutate a televizoarelor LCD și cu plasmă din 2011 este reprezentata de conexiunea la Internet și de serviciile pe care le puteți folosi atunci când sunteti online. Este evolutia conceptului de Internet TV ce a fost introdus cativa ani în urmă, iar acum este universal identificat cu televizoare inteligente. Când este conectat la net, TV-ul face posibilă navigarea pe web, puteti descărca și instala aplicații, aveti acces la serviciile de streaming video în format HD, exploatati potențialul de catch-up TV, și în cele din urmă , acționează ca un punct de colectare pentru toate mass-media digitale în multumita de rețea de domiciliu DLNA.

Dacă televizorul dvs. nu este echipat cu această caracteristică, trebuie mai intai de toate conectat un port Ethernet pe partea din spate a unui receptor Wi-Fi, este întotdeauna posibil să se facă „inteligent”, cu accesorii specifice. În primul rând, există jucători mici, mass-media, cu o vocație puternică pentru Web care, odata conectati la televizor prin HDMI, oferă acces la o varietate de servicii gratuite și plătite. Această categorie include playere multimedia de la producatori, cum ar fi Western Digital, Emtec, Packard Bell, LaCie, Seagate și D-Link. O altă soluție este Smarty LG, un dispozitiv realizat de către compania coreeană doar cu scopul de a deschide platforma la orice televizor LG Smart TV deține și funcționează cu orice marcă de televizoare prevazute cu HDMI.

Sau, pentru a utiliza cu usurinta serviciile de internet oferite de platforma Smart TV dezvoltata de diverși producători, putem adăuga sistemul audio / video în camera de zi un player Blu-ray sau sistem home theatre cu conectivitate web și integrare la platformele lor Smart TV, în mod ideal, aceeași marcă de televizor. Producătorilor prea recente SurroundBar care activează în acest domeniu, cum ar fi LG și Philips, conțin respectiv NetCast platforme și Net TV, deci TV nu trebuie să completeze aceste tehnologii, dar nu mai validă. Ultimul, dar nu cel din urma potențialul considerabil de care au console de jocuri, centre de divertisment devenit acum în runda, inclusiv o secțiune online robustă , cu filme și clipuri video de la video streaming diverse, muzica, navigare pe Web, de partajare foto și chat. Pentru mai multe tutoriale si articole, vizitati TV pe PC.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *