Divertisment

Descopera-ti personalitatea in functie de forma buzelor

Distribuie mai departe

Stiai ca forma buzelor spune multe despre personalitatea ta? Un brand celebru de cosmetice a efectuat un studiu care scoate la iveala personalitatea unui individ in functie de forma buzelor sale.

Buze arc de Cupidon. Acest tip de buze au o forma bine definita. O persoana care are buze arc de Cupidon stie sa se faca respectata, este amabila, generoasa si onesta. Inteligenta sa este evidenta. Buzele arc de Cupidon simbolizeaza prosperitate iar cele mai rotunjite semnifica viata lunga si o stare buna de sanatate.

Buze carnoase. Buzele carnoase sunt extrem de voluminoase si seducatoare, orice femeie isi doreste astfel de buze, asemeni celebrei Angelina Jolie. Buzele carnoase descriu o persoana care reuseste in tot ce isi propune, in afaceri in special, o persoana care stie sa se distreze si sa ii distreze pe ceilalti. Aneglina Jolie este cel mai bun exemplu in acest sens.

Buzele in forma de inima sunt rosii in mod natural, senzuale fara ca posesoarea sa depuna vreun efort. Forma lor este rotunjita si sunt extrem de fine. Doamnele si domnisoarele care au buzele in forma de inima sunt inteligente, loiale si intelepte. Sunt prietenele ideale.

Buzele serioase. Acest tip de buze au o forma curbata, spre jos. Femeile cu buze serioase sunt persoane aventuriere si libere, buzele lor simbolizeaza iubirea si fericirea.

Buzele zambitoare sunt buzele unei persoane care zambeste in mod constant. Vorbim deci despre o femeie vesela si extrovertita care reuseste in tot ceea ce isi propune fara probleme.

Buzele mari reprezinta simbolul unei firi pasionale, o personalitate telurica care stie sa savureze cele mai importante momente din viata pana la ultima picatura. O fire deschisa spre aventura, spre noutate si explorarea necunoscutului, cu un temperament generos, vulcanic si expresiv.

Ti se potriveste aceasta descriere in functie de forma fetei ?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *