Divertisment

Despre noua serie Ben 10 Omniverse

Distribuie mai departe

Seria de animatia Ben 10 a avut un succes fenomenal si a generat o adevarata industrie de produse bazate pe eroul care se putea transforma, la nevoie, in extraterestrul ales. Printre toate acestea se numara si seria de jocuri cu el, intre care seria Omniverse.

Ben 10 este o serie animata, deci este dedicat publicului de varste mai mici, iar jocul bazat pe acest concept este de asemenea creat pentru o categorie de varsta mai redusa. Se spune ca de obicei jocurile de acest tip au o grafica care lasa de dorit si un gameplay searbad si plictisitor. Totusi, Ben 10 Omniverse pare a se diferentia din acest punct de vedere, intrucat, desi la inceput texturile si culorile sunt fade si neinteresante, pe parcurs jocul devine din ce in ce mai palpitant, cu elemente grafice pe masura.

Povestea jocului, desi urmareste cu destula fidelitate elementele cuprinse in seria animata, se deosebeste de alte jocuri Ben 10 prin faptul ca se intinde pe o perioada temporala care incepe cu tanarul Ben Tennyson la varsta de 10 ani si extinde pana la adolescent acestuia. Intocmai ca in seria animata de pe Cartoon Network, acesta descopera un dispozitiv de origine extraterestra, care ii confera abilitatea iesita din comun de a se transorma, la nevoie, in una dintre cele zece forme de viata extraterestre pe care si-o alege.

Actiunea se desfasoara in orasul subteran Undertown, pe care Ben il strabate alaturi de Rook, proaspat absolvent al academiei de instalatori. Gameplayul consta in deplasarea de la o zona a orasului in alta, distrugand pe parcurs eventualii inamici. Stadiile sunt multi-nivelate, ceea ce inseamna ca pe majoritatea sectiunilor eroul va fi nevoit sa se catere, devinind astfel mult mai palpitant. Jocul Ben 10 Omniverse poate fi jucat pe Xbox 360, PS3, Wii U, Wii, 3DS.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *