Emisiuni TV

Care sunt emisiunile preferate ale romanilor?

Distribuie mai departe

Emisiuni tv precum Romanii au talent sau Ma insoara mama, Ferma Vedetelor, iUmor sau Asia Express au debutat toate prin luna februarie si schimbarile in ceea ce priveste audienta s-au facut rapid simtite.

In luna februarie, emisiunea Romanii au Talent a avut doua editii, fiecare din ele cu o medie de aproximativ 3,5 milioane de telespectatori la un nivel national.

Din acest top nu lipseste nici una din cele mai urmarite emisiuni de la Kanal D si anume Exatlon, cu aproape 2 milioane de urmaritori. La un nivel national, pe locul trei s-a clasat noul show matrimonial de la Pro TV, Ma Insoara Mama, cu aproximativ 1,75 milioane de urmaritori

La un nivel urban, cel mai urmarit show a fost Romanii au Talent, obtinand o medie de 1,7 milioane urmaritori. Tot canalul Pro TV are inca o emisiune extrem de urmarita de romani, prezentata de Cove, Ma Insoara Mama. Kanal D ne ofera a treia cea mai urmarita emisiune de romani si anume Exatlon, emisiunea adunand in medie numai putin de 800 000 de oameni in fata televizoarelor.

La nivel urban, una din cele mai urmarite emsiuni de oameni a fost iUmor – chiar daca lunile trecute a avut o singura editie – cu numai putin de 770 000 de telespectatori. Totul despre dragoste, emisiunea noua a Mirelei Vaida a reusit sa depaseasca emisiunea Teo Show. In ceea ce priveste publicul comercial, vizat de clientii publicitari, pe primul loc se situeaza emisiunea Romanii au Talent cu 850 000 de urmaritori, urmata de emisiuni precum iUmor, difuzat de Antena 1.

Pe locurile 3 si 4 se situeaza emisiunile de la Pro TV, Ma insoara mama si Ferma Vedetelor, cu aproximativ 400 000 de telespectatori. Topul este incheiat de emisiunea Exalton, aflata pe locul 5 in preferintele telespectatorilor, urmarit de numai putin de 390 000 de persoane.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *