Emisiuni TV

Keeping Up with the Kardashians revine cu un sezon 18 exploziv

Distribuie mai departe

Cea mai buna emisiune reality show de pe E! conform People’s Choice Awards, Keeping Up with The Kardashians, revine cu un sezon mai mult decat electric si exploziv.

In episoadele precedente, tensiunile erau deja palpabile intre Kourtney si surorile dale, Kim si Kholé. Si un lucru e sigur- lucrurile par mai dramtice ca oricand in acest nou sezon.

Pentru a incerca sa destinda atmosfera, Kim organizeaza o calatorie in familie in Wyoming. In ciuda acestei incercari, animozitatile dintre Kourtney  si surorile sale nu par sa se calmeze. Ba chiar degenereaza in asa fel incat ajung chiar si pana la bataie. O discordie s-ar pute astfel naste intre Kim si Khloé.

Invitatia la cina pentru fostul iubit al lui Kholé, Tristan, ar putea sta la baza acestor neintelegeri.

Si se pare ca nimic nu le poate opri pe celebrele Kardashian, nici macar o pandemie. Chiar daca intreaga echipa de filmare si de producatori de la emisiune au decis sa se izoleze pentru a se proteja si a se tine departe de virusi, cele mai celebre surori din televiziunea americana au decis o solutie pentru a incheia sezonul cu numarul 18. Vor filma ele singure, cu telefoanele lor smarthpone. In orice caz, asta a anuntat Kim Kardashian.

Vor fi tot ele, se pare, dar in carantina, adaptandu-se conditiilor. Vor filma separat, fiecare dintre ele. Au camere cu picioare peste tot si telefoanele iPhone, deci ultimul episod va fi unul dedicat carantinei.

In orice caz, viata pare mult mai usoara, chiar daca esti izolat. Cu o singura conditie insa- daca ai o casa gigantica de 60 de milioane de dolari. Nu toata lumea are insa aceasta sansa. Putem insa sa ne uitam la sezonul cu numarul 18 si sa visam cu ochii deschisi…

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *