Filme

3 filme care te vor face sa dansezi fara sa iesi din casa

Distribuie mai departe

Chiar daca suntem in izolare, asta nu inseamna ca trebuie doar sa muncim de la laptop si sa stam lipiti de canapea. Iti prezentam in acest articol o lista cu 3 filme care te vor face sa vrei sa dansezi la tine in living. Deci, dansam sau nu?

Dirty Dancing. „Now I’ve had the time of my life!”…. o melodie foarte atragatoare, senzuala si frumoasa pe care foarte multe persoane au dansat la baluri sau la petreceri. Dar a aparut inainte de toate in filmul Dirty Dancing la dansul final dintre Jennfer Grey si frumosul Patrick Swayze. Un film aparut la sfarsitul anilor 1980 care ramane inca o bijuterie indemodabila. Mai mult decat o poveste a dansului, acest film spune povestea unei tinere de 17 ani care doreste sa se emancipeze.

Sexy Dance. Aproape 20 de ani mai tarziu, in anul 2006 mai precis, dansul a legat din nou doua lumi diametral opuse. Tyler Gage, alias Channing Tatum creste in periferia de la Baltimore in timp ce Nora Clark, jucata de Jenna Dewan, traieste alaturi de familia sa bogata.

Unul se refugiaza in hip-hop iar celeilalte ii plateste familia studiile de dans clasic la o prestigioasa scoala. Intalnirea lor este insa una exploziva.

Steppin’. Este o capodopera aparuta in 2007. Si asta pentru ca Ne-Yo si Chris Brown sunt in casting. Si nu numai… aici apare un nou stil de dans, stepping, care isi are originile in stilul Boot Dance african. Dj Williams, alias Colombus Short ne duce in aventura unde vom gasi mai ales suprematia fraternitatii Mu Gamma Xi asupra orasului. Dar acesta se antreneaza cu ardoare in sanul fraternitatii rivale, Theta Nu Theta pentru a-l detrona pe seful acesteia… dar cu acesta se lupta de asemenea si pentru a castiga inima frumoasei April.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *