Filme

Filme care vor fi lansate in luna martie 2014

Distribuie mai departe

Probabil ati vazut deja pe site-urile de filme online hd trailer-ele filmelor ce vor fi lansate in 2014. O buna parte dintre ele vor fi lansate in luna martie, adica in doar cateva zile de la data scrierii acestui articol. Astfel, acest articol se vrea a fi un mic preview al celor mai asteptate filme HD ale lunii martie 2014.

Grand Piano

Cu Elijah Wood, John Cusack si alti cativa actori mari, acest film se anunta unul dintre capodoperele anului. Filmul spune povestea lui Tom Selznick, considerat a fi unul dintre cei mai buni pianisti. Dupa cateva concerte dezastruoase si dupa o serie de mai multe evenimente neplacute, Tom Selznik se intoarce pe scena, numai ca sa descopere o amenintare la inceputul concertului, in care i se spune ca trebuie sa nu greseasca nici macar o data daca vrea sa supravietuiasca. Practic, artistul este nevoit sa gaseasca o metoda prin care sa ceara ajutor fara ca nimeni sa isi dea seama.

300: Nasterea unui imperiu

Filmul continua actiunea din primul film 300, insa intr-un cadru nou si cu actori total diferiti. De asta data, filmul va spune povestea lui Temistocle, care va incerca sa uneasca toate triburile grecesti in incercarea de a il opri pe Xerxes. Bataliile nu vor mai fi terestre de asta data, ci navale, lucru care cu siguranta va aduce un plus la poveste.

A Haunted House 2

Filmul continua povestea lui Malcom care, dupa ce a exorcizat demonii din interiorul fostei sale prietene, se muta impreuna cu noua lui prietena intr-0 casa nou. Problemele apar la 2 luni dupa, cand in casa incep sa aiba loc o multime de fenomene paranormale. Ramane de vazut daca glumele si scenele vor fi mai bune decat in primul film, pentru ca primul a fost dezastruos din acest punct de vedere.

Filmele vor fi cu siguranta publicate pe site-urile de filme online HD incepand cu saptamana viitoare, asa ca daca vreti sa le urmariti pe gratis, stiti unde sa cautati.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *