Filme

Moduri in care sa alegi filmul sau serialul perfect pe Netflix

Distribuie mai departe

Netflix ofera o multime de clipuri video, considerand pretul lunar modest, dar alegerea filmului sau serialului perfect nu este tot timpul o experienta relaxanta.

Interfata incarcata a lui Netflix pune in fata frecvent aceleasi recomandari, lasand o impresie falsa ca in loc de o multime de clipuri video, sunt doar cateva din care putem alege.

Dupa ce stii ce faci, te poti scufunda in colectia uriasa de filme si serial de pe Netflix, alegand videoul perfect pentru moment. La fel poti ajuta pe Netflix sa iti arate recomandari care ti se potrivesc mai bine. In final, poti salva cu usurinta videourile care iti plac pentru mai tarziu.

Filtrare dupa gen
Cu toti cunoastem sentimentul cand ne uitam unul dupa altul peste categoriile ca si ’’thriller’’, ’’drame TV ’’ sau ’’reality TV ’’. Daca nu vrei sa te uiti doar peste categoriile aratate de Netflix, este o rezolvare usoara.
In primul rand, alege filme sau seriale din partea de sus de pe pagina principala a lui Netflix. Dupa aceasta o sa apare un meniu cu genuri de filme, apasa pe el si o sa poti alege dintre aproximativ 20 de genuri.
Aprecieaza atat de multe videouri cat poti.

Netflix are cate-o data o idee ciudata in legatura cu videourile care s-ar putea sa iti placa, dar poti regla acest algoritm. Cand poti, apasa pe degetele din pagina de titlu al videoului de pe Netflix si aprecieaza filmul sau serialul.
Cu cat mai multe videouri apreciezi, cu atat mai bune recomandari o sa primesti de la Netflix. Poti aprecia linistit si videourile pe care nu l-ai vazut inca dar vrei sau nu, sa apara mai multe filme asemanatoare. Parerile tale poti schimba oricand.
Gaseste filme asociate
Unul dintre cele mai usoare moduri de a gasi un film sau serial care sa iti placa, este sa te uiti la videourile asociate cu un video care ti-a placut. Netflix incearca sa iti arate recomandari care sa iti placa, dar merita sa te uiti peste videouri asociate cu filmele sau serialele tale preferate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *