Jocul zuma original indicat pentru cei care se plictisesc
2 mins read

Jocul zuma original indicat pentru cei care se plictisesc

Cu siguranta, majoritatea dintre noi am auzit de jocurile Zuma si le-am jucat cel putin de cateva ori in viata deoarece sunt pline de aventura, ne capteaza atentia pentru a reusi sa trecem toate level-urile si sunt indicate tututor persoanelor indiferent de varsta acestoara deoarece sunt usor de jucat si necesita utilizarea doar a mouse-ului.

In cazul in care va doriti un joc fara violenta, monstri si personaje infricosatoare va recomandam cele mai la moda jocuri Zuma original, intrucat acestea le dezvolta si inteligenta copiilor si timpul de reactie in anumite momente.

poza zumaJocurile Zuma va permit sa va rupeti de monotonia zilnica din anumite intervale de timp prin intermediul nivelelor pline de aventura. Are o gradica frumos redata si va v-a atrage atentie de la prima vedere. In prima fata, jocurile zuma vi se vor parea banale si aproape anonime, insa in realitate, acestea devin mult mai interesante cu cat reusiti sa rezolvati nivelele anterioare si va vor tine in fata computerului o perioada de timp destul de mare.

Obiectivul jocului este foarte simplu: va trebui sa aruncati bilele de aceeasi culoare prin aderarea a trei sau mai multe dintre acestea, iar pentru a trece la urmatorul nivel va trebui sa distrugeti toate bilele pe care le veti gasi pe terenul de joc (un fel de labirint inchis sub diferite forma in functie de nivel). In functie de abilitatile dumneavoastra veti obtine puntaj mai mare daca rezolvati puzzle-ul intr-un interval de timo mai scurt si veti aduna toate bonusurile de pe parcursul jocului.

Personajul in pielea caruia veti intra va fi o broasca de piatra cu care trebuie sa tintiti bilele de aceeasi culoare. Pentru propulsarea bilelor folositi click stanga, iar pentru a schimba culoarea bilei pentru o singura data puteti folosi click dreapta. In cazul in care trebuie sa va distrageti atentia pentru cateva minute de la aventura jocului puteti pune pauza cu ajutorul tastei Space.

Grafica jocului este impresionanta si va duce cu gandul la jungla amazoniana si la perioada antica din Egipt, are un sunet adaptat perfect pentru fiecare nivel si va ofera un control impresionant asupra jocului. Jocurile originale Zuma sunt dezvoltate pe mai multe nivele cu grad de dificultate diferite si au o serie de optiuni din meniu. Va recomandam cu incredere sa le incercati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *