Joculete online

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PC in 2019

Distribuie mai departe

Am adunat pentru tine cele mai bun jocuri gratuite pentru PC in 2019.

League of Legends. League of Legends este un MOBA care se bucura de un succes imens de la lansarea sa, in 2009. Jocul ar putea fi, foarte schematic, rezumat astfel:  echipe alcatuite din cinci jucatori se bat cot la cot pntru a distruge dusmanii cunoscuti sub numele de Nexus. Jucatorii vor trebui sa dezvolte o strategie de lupta, sa se antreneze, sa recolteze obiecte si sa treaca peste numeroase obstacole pentru a-si indeplini scopurile.

Dota 2. Dota 2 reprezinta actualmente unul din cele mai populare jocuri online. Ideea din spatele jocului este destul de simpla – echipele se infrunta pentru a cuceri baza adversa. Jucatorii pot alege intre 100 de personaje, fiecare din ei avand caracteristici si puteri specifice. Asocierea diferitelor puteri din sanul aceleasi echipe face jocul interesant si neasteptat deopotriva.

Spaceplan. Spaceplan este un joc de tip clicker, joc in cadrul caruia jucatorul da click-uri repetate. Jucatorul se afla in pielea unui astronaut aflat in orbita in jurul unei planete misterioase. Majoritatea sistemelor sunt stricate, va trebui sa dai click-uri pentru a avansa si pentru a-ti repara panourile solare. Pentru asta, va trebui sa cultivi cartofi, acestia din urma iti permit sa produci electricitate. Da, da ai inteles bine. Ii vei folosi apoi pentru a construi sonde si pentru a explora alte planete.

World of Tanks. World of Tanks este un joc online care pune in scena vehicule din armata inceputului secolului 20. Jucatorii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de vehicule inainte de a fi transportati intr-o lume virtuala in care se deruleaza o batalie epica. Scopul principal este acela de a invinge echipa adversa si sa capturezi bazele.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *