Joculete online

Cele mai bune jocuri online ale momentului

Distribuie mai departe

Iti doresti sa joci online doar jocuri de calitate? Iata cinci din cele mai bune jocuri online ale momentului care te vor multumi cu siguranta. Toate functioneaza conform sistemului dovedit free to play, poti juca gratuit cat timp doresti insa experienta jocului va fi imbunatatita daca decizi sa bagi mana in buzunar.

Seafight. Incepem cu un joc clasic. Este simplu. Ai un vapor, un ocean si o multime de raufacatori de invins. Distractie garantata.

DarkOrbit. Similar cu jocul mentionat mai sus doar ca acesta se deruleaza in spatiu. Principiul este cam acelasi cu diferenta ca esti de data aceasta pirat in spatiu, nu pirat pe mare.

Fantasyrama. Intram pe un cu totul si cu totul alt domeniu, cel al feeriei agricole. Dificil de crezut, da, insa incearca sa crezi acest lucru, totul tine de fantezie.

Battlestar Galactica Online. Aici lucrurile sunt mult mai serioase. O veritabila simulare spatiala in 3D, foarte draguta si plina de actiune.

Drakensang Online. Un mare clasic care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca inca nu ai auzit de acest joc online trebuie sa remediezi aceasta problema de urgenta.

League of Legends. Iata cel mai popular joc online din ultimele luni. Acest joc competitiv a sedus deja cateva milioane de persoane din lumea intreaga. Jocul de rol League of Legends se opereaza pe campul de batalie in timp real. Pe teren, doua echipe cu competente unice se infrunta pentru a obtine recompense speciale. Acest joc este atat de adulat deoarece ofera update-uri in mod regulat.

Forge of Empire. Forge of Empire este un joc de strategie de constructie a unui oras online. Jocul debuteaza in epoca de piatra, jucatorul trebuie sa isi construiasca orasul. Pentru a-si dezvolta imperiul acesta trebuie sa elaboreze noi tehnologii si sa nu ezite sa duca campanii militare pentru a se apara.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *