Cele mai bune jocuri video pentru juniori si adulti
2 mins read

Cele mai bune jocuri video pentru juniori si adulti

Daca esti parinte insa nu esti “gamer”, cu siguranta te intrebi care sunt cele mai potrivite jocuri video sau joculete online potrivite pentru copilul tau. Noi am selectat pentru tine cateva jocuri care se bucura la ora actuala de un mare succes.

Sonic Mania Plus, incepand cu varsta de 7 ani

Acesta este un joc extrem de popular care a cucerit pasionatii de jocuri din intreaga lume cu personajul cel mai indragit din lume, Sonic ariciul care lupta impotriva Dr.Eggman si impotriva robotilor acestuia. Este un joc disponibil pe Nintendo Switch, PS4 si XboxOne.

Invincibilii, Warner Bross, incepand cu varsta de 8 ani

Acest joc pentru PS4 le permite jucatorilor sa intre in pielea celebrului erou de desene animate, insusindu-si super puterile acestuia pentru a lupta in familie impotriva crimei.

Minecraft, incepand cu varsta de 8 ani, Sony

Acest joc de constructie si de strategie stimuleaza imaginatia pentru ca jucatorul sa isi creeze un univers si locuinte. Grafica nu este foarte moderna insa jocul continua sa seduca un numar mare de jucatori tineri. O valoare sigura, acum disponibil pe toate consolele si pe PC.

Forza Horizon 4, incepand cu varsta de 10 ani, Playground Games

Acest joc care are in prim plan cursele cu masini are loc in universul Regatului Unit si jucatorii trec din sezon in sezon prin anumite peisaje, cu conditii climatice variabile. Ofera peste 450 de vehicule personalizabile, pentru curse individuale sau in mod multiplayer. Un joc excelent pentru toate varstele.

Fifa 19, incepand cu varsta de 10 ani, Electronic Arts

Acest joc de simulare se adreseaza pasionatilor de fotbal si este disponibil in diferite versiuni pentru consolele de joc.

Spider-Man, incepand cu varsta de 16 ani, Sony

Acest joc de lupta pentru adolescenti se bucura de un mare succes si se joaca pe PS4. Le ofera adolescentilor posibilitatea de a trai aventura complet inedita a la Spider-Man, celebrul erou Marvel.

Sursa: https://www.notrefamille.com/parents/famille/10-meilleurs-jeux-videos-pour-junior-ados-3445

Lasă un răspuns