Joculete online populare
2 mins read

Joculete online populare

2023 este un an exceptional pentru jocurile online, dar asta nu inseamna ca jucatorii ar trebui sa se limiteze doar la jocuri noi. De fapt, este, de asemenea, momentul perfect pentru a se bucura de diferitele jocuri online gratuite care sunt deja disponibile. Exista nenumarate jocuri gratuite care ar trebui sa se afle pe lista fiecarui gamer.

Fortnite

Cei carora le place sa joace jocuri online gratuite apeleaza adesea la Fortnite. Aceasta oferta Epic Games din genul jocurilor free-to-play a fost lansata in 2017. A devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri gratuite fara descarcare din lume si este acum apreciat de peste 400 de milioane de jucatori.

Acest joc free-to-play prezinta un stil artistic cartoonic, mecanici de constructie si diverse arme cu care sa te lupti. Jucatorii sunt aruncati pe o insula si trebuie sa caute resurse, sa construiasca structuri si sa elimine alti jucatori pana cand sunt ultimii in picioare.

League of Legends

League of Legends este un alt joc popular de jucat online si a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai renumite titluri eSports din lume. Acest joc online de la Riot Games prezinta o arena de lupta multiplayer in care participantii fac echipa pentru a-si infrunta adversarii intr-un cadru fantastic. Jucatorii trebuie sa isi aleaga cu grija campionii si sa lucreze impreuna pentru a castiga.

League of Legends este unul dintre cele mai importante jocuri free-to-play, cu peste 115 milioane de jucatori activi lunar, iar succesul sau continuu se datoreaza gameplay-ului sau captivant si actualizarilor regulate. Scena eSports din jurul acestui joc este infloritoare, iar evenimentele de anvergura, precum Campionatul Mondial League of Legends, atrag peste 45 de milioane de spectatori.

Dota 2

Dintre jocurile free-to-play mentionate mai sus, Dota 2 este unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer de jucat online si este, de asemenea, unul dintre cele mai cunoscute titluri eSports din lume. Multi jucatori online opteaza pentru optiuni MOBA precum acesta, atrasi de aspectul multiplayer si de posibilitatea de a dezvolta abilitati de nivel inalt. Titlul celor de la Valve Corporation a atras peste 10 milioane de jucatori in prima luna de la lansare, in 2013, si a ramas popular de atunci.

Lasă un răspuns