lego city
Divertisment

Jocurile lego, perfecte pentru copii dar si parinti

Distribuie mai departe

Chiar daca ai putea spune ca ideea e stupida si foarte copilareasca, jocurile video in care personajele au forma unor jucarii lego sunt de fapt extrem de populare printre gameri. Si nu vorbim aici doar de acele persoane tinere si foarte tinere, ci chiar si de adulti, care stiu sa aprecieze o ideea originala si sa se bucure de ea. Aceste jocuri sunt defapt perfecte pentru ati solidifica relatia pe care o ai cu copii tai. Pentru ca iti permite sa te joci alaturi de ei, gameplay-ul fiind unul care avantajeaza mult modul multiplayer.

lego city

Nimic nu ii va face pe copii sa se simta mai iubiti decat o sesiune de joaca alaturi de cei care le-au dat viata. Poate suna un pic bizar sa masori dragostea in acest mod, prin cat de mult stai in fata unui computer alaturi de persoanele dragi, dar adevarul e ca in era contemporana jocurile video au un impact masiv asupra oamenilor, mai ales atunci cand vine vorba de copii. Aceste jocuri lego au aparut acum cativa ani, printr-un parteneriat intre o firma de programare si celebra companie Lego, care creeaza jucariile cu acelasi nume. De atunci, numarul lor a inceput sa creasca incontinuu din cauza ca popularitatea lor devenea tot mai mare, iar fanii le cereau tot mai masiv. De obicei, tema pe care o are un astfel de joc e aleasa foarte atent, dupa multe studii asupra consumatorului tinta.

In mod normal, sunt alese francize sau personaje mega celebre, care e aproape sigur ca o sa trezeasca interesul unui numar cat mai ridicat de persoane, pentru ca apoi vanzarile sa fie cat mai ridicate. De exemplu, exista jocuri lego cu seria Batman, cu Harry Potter, cu Piratii din Caraibe, din cauza popularitatii lui Jack Sparrow, evident, cu Indiana Jones si asa mai departe. Iar pe viitor se anunta multe alte titluri promitatoare. Ce spui, nu vrei sa le incerci si tu? Daca da, noi stim un site vechi care contine doar astfel de jocuri, fara alte categorii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *