album de colinde Aurel Tamas
Muzica

Muzica lui Aurel Tamas iti umple sufletul de sarbatori

Distribuie mai departe

album de colinde Aurel TamasUnde s-a mai vazut post de Craciun fara colinde care sa aduca spiritul Craciunului in sufletele tuturor? Nu s-a mai vazut. Asa ca, chiar daca putini stiau, Aurel Tamas este artistul complet care are in repertoriul sau atat muzica populara, muzica usoara, cat si colinde. Si ce este mai frumos sa asculti in perioada aceasta decat colinde romanesti autentice, cantate de o voce atat de calda si de placuta ca cea a artistului.

 

Trebuie sa va ghidam sa descoperiti muzica lui Aurel Tamas pe noul site de prezentare, care ofera atat informatii biografice despre artist, cat si toate albumele pe care artistul le-a lansat, cu posibilitatea de a le comanda direct de pe internet. Nu mai trebuie sa va chinuiti sa cautati peste tot piesele originale si nebruiate de fel de fel de probleme de sunet, ci puteti cumpara intreg albumul, pentru a-l putea pastra pentru mult timp, pentru posteritate. Astfel puteti sa il aveti in forma foarte buna, chiar si peste multi ani, cand il veti pune nepotilor. Si totul pentru o suma modica. Nu este deloc greu sa cumperi unul dintre albumele lansate de Aurel Tamas.

 

Toata lumea il cunoaste, fie pentru muzica sa populara, fie pentru muzica usoara. Cine nu a auzit niciodata “Trup de vant”? Cu toate acestea, acum, in post, crestinii stiu ca nu se cuvine sa te petreci. Acum ceea ce ne aduce bucurie sunt colindele. Colinde autohtone, cunoscute de fiecare dintre noi, cum sunt “Noi umblam a colinda”, “Ce-ati vazut pastori”, “Deschide usa crestine” si multe alte, dar si colinde specifice, care ne aduc un strop de ceva proaspat si o sursa noua de inspiratie si de invatare a noilor colinde, cum este cazul colindelor “La toata casa-i lumina”, “Seara Craciunului nost” sau “Sus in naltul cerului”.

 

Toate sunt colinde superbe, de pe al doilea album lansat de artist, album care poate fi achizitionat cu doar 25 de lei direct din site-ul oficial Aurel Tamas. Veti avea pentru totdeauna un album de colinde incredibil de frumos, cu 13 colinde pline de spiritul Craciunului si care va vor insoti tot timpul in postul Craciunului si in plina sarbatoare, pentru a va bucura sufletele. Auditie placuta la colinde!

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *