Divertisment

Papusa Barbie acum si in jocurile dress up

Distribuie mai departe

Anul 2013 este anul noutatilor in lumea papusilor Barbie. De ce spun asta? A aparut o stire conform careia s-a creat deja o papusa Barbie gotica, Miss Romania, inspirata din povestile cu faimosul Dracula. Desigur, aceasta papusa promoveaza si tursmul tarii, dar si legendele specific romanesti, cu care ne mandrim oriunde. Papusa arata fantastic, tot ceea ce mai lipseste este sa fie pusa pe piata. Cine stie, poate deja se intampla asta.

Tot la inceputul acestui an, a fost lansata o noua colectie de papusi Barbie, inspirata dupa trei chipuri celebre de vedete. Cine sunt acestea, veti descoperi cand vor fi puse spre vanzare. Ideea este foarte buna, caci acestea arata foarte realist si, cu siguranta, vor fi mai mult decat indragite de fanii starurilor respective. De la simpaticile papusi Barbie, au aparut, pe parcurs, si jocuri de imbracat cu papusi Barbie. Ele sunt, pur si simplu, o provocare pentru micile printese care indragesc celebrele papusi. In cazul in care nu stiati, nu inseamna doar simple activitati, care nu aduc niciun beneficiu. Dimpotriva, orice fel de joc contribuie la dezvoltarea unei gandiri stralucite a micutului. Veti fi impresionati sa vedeti cat de bine se pot descurca copiii in diverse situatii, datorita antrenamentului de la jocuri. Desigur, este necesara si petrecerea timpului afara, cu ceilalti copii, insa si activitatea virtuala este recomandata, bineinteles, cu anumite limite.

Jocurile de acest fel se gasesc, astazi, in toate locurile, numai sa le cauti. Cele mai populare sunt cele care presupun imbracarea papusii Barbie, personaj extrem de iubit de fete. De la un an la altul, se lanseaza fel de fel de colectii inovatoare de papusi Barbie, ceea ce genereaza si aparitia jocurilor cu aceleasi personaje. Asadar, pentru fete, niciodata nu va fi aceasta o problema. Nu vor avea timp sa se plictiseasca in lumea fascinanta a jucariilor Barbie si a jocurilor cu aceeasi denumire.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *