Seriale TV

Top seriale pe care le poti descoperi mai bine mai tarziu decat niciodata

Distribuie mai departe

Fie ca au 25, 15 sau 10 ani, serialele culte raman clasice. Deci nu e niciodata prea tarziu sa le descoperi sau redescoperi, unele dintre ele fiind inca dfuzate la TV.

Friends. Oare exista un serial mai cult decat Friends? Emblematicul serial a implinit deja 25 de ani si este pe placul si tinerilor de azi. Glumele sale nu au nici un rid, inca sunt actuale si amuzante, eroii sunt cei mai buni prieteni si intrigile sale inca mai sunt actuale.

The Big Bang Theorv. Este un serial de comedie foarte popular in ultima vreme. Dupa 12 ani de ras nebun, cea mai celebra gasca de geeks s-a retras in anul 2019. Dar niciodata nu este prea tarziu sa faci cunostinta cu deliciosii Leonard, Penny, Howard si mai ales, Sheldon. Nu vei regreta alegerea facuta, cu siguranta.

Printul Din Bel Air. Pentru ca este serialul datorita caruia Will Smith a devenit celebru in lumea intreaga, Printul Din Bel Air este un concentrat de umor si de buna dispozitie. Will, un baiat de 17 ani este cel care renunta la un mediu modest din Philadelphia pentru a se muta la matusa si unchiul sau din Los Angeles. Trebuie deci sa se intregreze unei lumi pline de lux si de privilegii.

Sex And The City. Este un serial care a revolutionat personajele femnine din lumea intreaga. Pentru prima data, eroinele vorbeau libere despre sexualitate, despre aventuri si barbati. Si 24 de ani mai tarziu, sunt la fel de amuzante si sfaturile lor amoroase sunt aremporale.

Veronica Mars. Este una din cele mai badass eroine de pe micul ecran. Adolescenta detectiv este un model pentru milioane de persoane. Si dupa multi ani filmul a revenit finantat de fani si cu al patrulea sezin in 2019.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *