tractoare mari
Divertisment

Solutii pentru plictiseala de toamna

Distribuie mai departe

tractoare mariOdata cu venirea anotimpului de toamna, vremea rece si ploile din ultima perioada ne-au facut pe majoritatea dintre noi sa ne luam gandul de la plimbarile frumoase de seara si de la iesirea cu prietenii care aveau loc in fiecare seara de vara. De asemenea, daca ai destul timp la dispozitie si nu esti ocupat cu cresterea copiilor, curatenie si cu acte de rezolvat, cu siguranta monotonia s-a instalat si nu stii ce sa mai faci. Unul dintre solutiile pe care vi le propunem sunt jocurile cu aventuri pe calculator pe care le puteti juca online atunci cand va plictisiti ingrozitor.

Am ales sa va prezentam noile jocuri tractoare gratis pe care administratorii de pagini web vi le-au pus la dispozitie in ultimul timp intr-o gama destul de mare. Fie ca sunteti pasionati de cursele cu masini, de masinile de mare tonaj in care trebuie sa incarcati si transportati marfa pe drumuri accidentate sau de jocurile in care sunteti nevoiti sa conduceti masina pe o pista special amenajata plina cu obstacole, acestea indeplinesc toate cerintele dumneavoastra.

De asemenea, aveti ocazia sa alegeti de la inceputul jocului gradul de dificulate – incepator, mediu sau avansat, in functie de abilitatile voastre de sofer, iar dupa acest lucru va trebui sa terminati misiunile intr-un interval de timp alocat nivelului la care sunteti. Iata cateva exemple de titluri pe care le puteti juca singur, impreuna cu prietenii sau fiul vostru in timpul liber.

* Livrari cu tractorul
* Tractoare de camp
* Tractoare de arat
* Curse de tractoare
* Tractorul care tracteaza masini
* Tractorul de tuns iarba
* Curse de viteza cu tractoare
* Tractorul din Safari
* Tom si Jerry cu tractorul
* Tractorul cu bila
* Potriveste tractoarele
* Puzzle cu tractoare

Acestea sunt cateva dintre noile jocuri cu tractoare pe care va puteti juca, iar dupa cum puteti observa aveti la dispozitie atat jocuri de perspicacitate, dar si de aventura cu diferite modele de tractoare pe care trebuie sa le conduceti pe dealuri sau in desert. Ceea ce este comun sunt obstacolele prezente in fiecare nivel.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *