Invatamant

Serviciile de redactare ale unei licente la comanda

Distribuie mai departe

Aceste tipuri de servicii nu sunt ceva nou in Romania. Desi existenta lor este unori controversata, practica de a comanda licenta este una bine cunoscuta si raspandita in toate facultatile si specializarile din tara.

Ce inseamna insa servicii de licenta la comanda?

Aceste servicii sunt oferite in general de persoane ce au trecut deja prin examenele de licenta si dizertatie si au experienta redactarii acestor tipuri de lucrari. Cei care ofera astfel de servicii sunt in general cel putin masteranzi pe unul sau mai multe domenii si au o experienta vasta in ceea ce priveste redactarea unor lucrari de licenta sau dizertatie, pornind de la standardele de formatare si structurare a lucrarii si pana la modul de a se asigura ca fiecare lucrare are un continut unicat pentru a evita problema plagiatului. Lucrarile redactate de acestia sunt in general de cea mai buna calitatea si, in combinatie cu efortul studentului ce apeleaza la aceste servicii de a pregati o buna sustinere a lucrarii, asigura note maxime.

Cine comanda licente in general?

Cei care apeleaza in general la astfel de servicii sunt studentii care au o viata de familie foarte ocupata sau au inceput o cariera, iar timpul dedicat studiului este unul limitat. Pentru acestia, posibilitatea de a reduce timpul de pregatire a examenului de licenta de la cateva luni la cateva saptamani este cateodata singura optiune pentru obtinerea diplomei. Motivul pentru care astfel de servicii au atat de mult succes in Romania este faptul ca sistemul de invatamant universitar nu este gandit sa acomodeze si studentii care lucreaza sau au o viata de familie.

Mai mult, ideea de profesor coordonator este, din pacate, rareori respectata chiar si in universitatile de renume. Multi dintre profesori accepta mai multi studenti decat numarul de care s-ar putea ocupa la modul cel mai serios, astfel ca multora le lipsesc indrumarile absolut necesare pentru a duce la capat o provocare coplesitoare cum este scrierea lucrarii de licenta.

Prin contrast, ofertele de licenta la comanda promit predarea unei lucrari cu un continut absolut unic intr-o perioada de 10 pana la 14 zile. In conditiile acestea este normal ca studentii sunt mult mai tentati sa apeleze la serviciile site-urilor de acest gen decat sa trebuiasca sa se lupte singuri cu lipsa de timp si elementele structurale, stilistice si de formatare pe care nu au de unde sa le cunoasca fara ajutor.

Pentru acei studenti norocosi carora timpul le permite iar profesorii coordonatori le ofera toata sustinerea, redactarea prin forte proprii a lucrarii de licenta nu este o provocare imposibila ci, mai mult, un pas foarte important in pregatirea pentru urmatoarele trepte ale invatamantului superior.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *