Cum sa inveti rapid araba. Cateva sfaturi
2 mins read

Cum sa inveti rapid araba. Cateva sfaturi

Araba este una din cele mai vorbite limbi din lume. Peste 300 de milioane de persoane se folosesc de aceasta limba nu doar pe plan cultural ci si pe plan politic si pentru afaceri. In acelasi timp, numeroase sunt persoanele care isi doresc sa se exprime in aceasta limba, fara succes insa.

Invata alfabetul arab

Alfabetul arab este alcatuit din 27 de litere, trebuie sa le inveti pe toate pentru a putea face silabe si, mai tarziu, cuvinte. Incepe cu cuvinte simple, in special cu cuvinte pe care stii ca le folosesti/le vei folosi zilnic.

Invata sa scrii in limba araba

Scrierea araba este speciala si asta dintr-un motiv evident. Pentru a scrie in limba araba trebuie sa incepi din dreapta, spre deosebire de alte limbi din lume la care scrierea incepe din partea stanga.

Foloseste suporturi audio

Ascultatul reprezinta o modalitate eficienta de a invata rapid o limba straina. De obicei, uitam imediat ce am invatat in urma cu cinci minute. Insa, cu ajutorul unui suport audio este posibil sa asculti ori de cate ori iti doresti. De altfel, este o alternativa potrivita sa locuiesti si intr-o comunitate araba.

Memoreaza vocabularul si conjugarea araba

Trebuie sa consacri in jur de 15-30 de minute pe zi din timpul tau pentru a discuta cu cineva pe orice subiect in limba araba. Acest lucru va crea o anumita familiaitate cu limba si creierul tau se va obisnui progresiv cu aceste expresii pe care le repeti. Memoreaza cele mai curente verbe de actiune in cadrul invatarii unei limbi straine.

Practica
Cea mai buna modalitae de a invata cu usurinta araba este aceea de a o practica cu persoane care vorbesc deja aceasta limba. Pentru a evita erorile lingvistice, interlocutorii se vor asigura sa te corecteze si sa iti explice ce ai gresit. Astfel, creierul tau asimileaza progresiv informatia.

Invatarea oricarei limbi straine necesita o mare frecventa de practica. Nu iti fie frica sa faci greseli, doar asa inveti.

Sursa: https://la-boite-a-conseils.fr/autres/8-astuces-pour-apprendre-facilement-larabe-681/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *