asigurare casco
Asigurari

Asigurarea Auto CASCO

Distribuie mai departe

asigurare cascoAsigurarea CASCO este o asigurare auto al carei caracter este unul optional, dar care va fi foarte utila pentru un autovehicul intrucat nivelul de protectie pe care este in masura sa il asigure este unul foarte mare. Este insa foarte important ca soferii sa poata face distinctie intre asigurarile de tip CASCO si cele RCA, pentru ca sunt doua polite foarte diferite.

In primul rand asigurarea RCA este una cu caracter obligatoriu, dar care nu va fi in masura sa confere protectie propriului tau autovehicul, ci a celui pe care il vei accidenta. Asigurarea CASCO in schimb, desi este facultativa va oferi pentru masina pe care tu o conduci cel mai bun nivel de protectie si va fi in masura sa acopere toate eventualele pierderi suferite intr-un accident, indiferent de cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Tocmai din acest motiv, un pret CASCO ieftin nu prea pare a fi solutia cea mai buna, pentru ca stim cu totii ca ceea ce este ieftin nu este bun, asa ca dragi soferi: mare atentie in cazul alegerii unei asigurari ieftine de tip CASCO.

Poate ca mediul cel mai bun de alegere a asigurarii de tip CASCO este cu siguranta cazul in care vei alege aceasta asigurare online, de la unii dintre brokerii cei mai buni, acela care iti va oferi si posibilitatea calcularii pretului pentru aceasta polita.

Vei putea astfel sa te bucuri de numeroasele avantaje pe care mediul online le ofera clientilor, printre ele numarandu-se si reduceri avantajoase pentru asigurare, doar pentru ca acestea vor fi achizitionate online. La unii dintre brokeri, reducerile ajung uneori pana la 15% asa ca mare grija in alegerea reprezentantului tau.

Ceea ce trebuie insa clientii sa aiba in considerare este dat si de faptul ca in cazul asigurarii CASCO, pretul pentru aeasta va fi calculat si in functie de tipul de autoturism, de valoarea de nou a acestuia, dar mai ales in functie de vechimea autovehiculului. Pretul pentru asigurarea de tip CASCO va fi astfel diferit de fiecare data.

Daca te-am convins si pe tine ca este cazul sa achizitionezi cea mai buna asigurare CASCO pentru masina ta, nu mai sta pe ganduri si cauta oferta care sa te avantajeze cel mai mult si care in acelasi timp sa confere pentru autovehiculul pe care il detii, nivelul de protectie cel mai inalt.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *