Asigurari

Asigurari Auto RCA

Distribuie mai departe

Asigurarea RCA, adica asigurarea de Raspundere Civila Auto este un contract care se incheie intre cel care poseda un autoturism, fie el persoana fizica sau juridica si o companie de asigurari care este autorizata, care are rolul de a despagubi tertii intr-un accident de circulatie pe care soferul respectiv ar putea sa il produca. Deci daca ati provocat un accident rutier, polita RCA acopera despagubirea tertilor.

Asigurarea RCA este o polita obligatorie, adica toti soferii care au autotursim sunt obligati sa incheie un astfel de contract, daca nu pot fi trasi la raspundere, una dintre modalitatile de pedeapsa fiind printr-o amenda usturatoare. Pentru ca sa beneficiati de o astfel de polita trebuie ca autoturismul sa fie inmatriculat sau inregistrat in Romania. De asemenea, asiguratul trebuie sa fie aceeasi persoana care apare si in actul de inmatriculare al masinii. Un ultim criteriu pentru incheierea unei astfel de asigurari este prezentarea documentelor necesare de catre cel care are masina inregistrata pe numele sau.

Daca doriti sa incheiati asigurari auto RCA la preturi foarte bune, o sugestie este sa vizitati site-urile de profil, unde veti gasi preturi mai avantajoase decat cele oferite de brokerii de asigurari din oras. politele provin tot de la aceleasi companii asiguratoare, dar pretul este mai mic deoarece si comisioanele pe care site-ul si le opreste sunt mult mai mici decat cele percepute de brokerii de asigurari din oras. Pe langa aceasta, prin intermediul site-urilor specializate in asigurari online, aveti posibilitatea de a obtine asigurari ieftine rapid, fara sa mai fie nevoie sa va deplasati in oras.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *