2 mins read

Cea mai ieftina asigurare din Europa

Pentru orice posesor de vehicul care circula pe drumurile nationale sunt obligati prin lege sa isi faca o asigurare auto obligatorie. Aceasta este necesara in cazul in care ai luat parte la un accident rutier in care s-au produs pagube. Pagubele sunt acoperite de catre asigurator victimei si in cazul unei spitalizarii si acestea se adauga la plata. Un alt mod de asigurare este cel Casco care costa mult mai mult decat asigurarea normala, insa acesta se plateste si in cazul vinovatului sau in cazul unui furt al autovehiculului asiguratorul despagubeste pe posesorul masini. Casco include toate posibilile cauze care pot afecta masina, chiar daca e vorba de furt sau de incendiere. Asigurarile din Romania au  cea mai ieftina asigurare rca din europa, clasandu-se pe ultimul loc din cauza taxelor scazute.

Anul acesta s-au provocat foarte multe accidente care i-au costat pe asiguratori in jur de 1 milion de lei, cauzele acestor accidente vor creste plata asigurari. Mai exista si asigurarea auto rca cu acoperire pe toata europa, care este putin mai scumpa decat cea normala. Aceasta se poate plati chiar si in rate, 6 rate maxim este costa circa 300 de euro annual.

Acum asigurarile se pot face online din fata calculatorului. Exista mai multe site-uri de profil care se ocupa cu asigurarile de masini, de la casco la rca. Pretul nu difera daca faceti o asigurare online din contra puteti primi chiar si unele discounturi pe care le ofera companiile de asigurare. Pe fiecare site gasiti afisat un calculator rca care va ajuta sa aflati pretul asigurari. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti datele masini si aveti asigurarea facuta fara nici un efort fizic depus.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *