Asigurari

Cele mai bune oferte de asigurari

Distribuie mai departe

Dupa cum spune si titlul postului meu, „Cele mai bune oferte de asigurari” – sunt de parere ca indiferent de asigurarea de care avem nevoie, de locuinta, de sanatate, casco sau un rca ieftin, le vom gasi cu siguranta online pe diversele site-uri de asigurari. Am ajuns la aceasta concluzie in momentul in care am fost pusa in situatia sa achizitionez o polita de asigurare pentru masina mea. Era vorba despre o banala asigurare RCA si nu parea sa fie greu sa gasesc una, insa lucrurile nu au fost chiar atat de simple.

Societatea de asigurari la care am fost nu a facut nimic in sa ma ajute in acest sens si nici macar nu s-au deranjat sa imi ofere informatiile de care aveam nevoie. Am plecat dezamagita de acolo si m-am hotarat ca e cazul sa incerc si mediul online, desi nu prea avusesem incredere prea mare in ceea ce vazusem pana atunci pe net.

Dupa lungi cautari, am ajuns intr-un final sa cunosc mult mai multe informatii despre asigurari decat orice alt agent de asigurari, puteam chiar sa ii dau si lectii in acest sens si am ales ca broker pentru asigurarea mea RCA portalul asigura.ro, deoarece pe acesta am gasit cele mai complete si utile informatii.

Nu doar ca ei au un sistem complet de informare si iti pun la dispozitie cele mai eficiente informatii, dar te ajuta si sa iti calculezi online valoarea eventualei polite de asigurare pe care o vei incheia. Sistemul este unul simplu si usor de inteles de catre orice sofer, introduci cateva date generale despre tine si tipul de asigurare de care ai nevoie, iar in final acesta iti va afisa o lista completa cu tipurile de oferte disponibile pe care tu le poti alege.

Usor, rapid si destul de ieftin!! Ii recomand oricui sa incerce acest sistem si va vedea in final ca nu are niciun motiv sa ii para rau pentru alegerea facuta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *