Asigurari

Despre asigurari RCA

Distribuie mai departe

Pentru ca masina este unul dintre bunurile cele mai valoroase ale unei familii si pentru ca de multe ori atasamentul fata de prietena ta pe patru roti este atat de mare, trebuie sa ii acorzi toata atentia pe care o merita.

Un prim aspect la care trebuie sa fii atent este polita RCA. Fara ea nici nu ai voie sa circuli pe soselele patriei, intrucat este una dintre asigurarile obligatorii prin lege. Neincheierea unei polite RCA duce la sanctiunea cu amenda. Asigurarea RCA acopera despagubirea pentru daunele produse tertilor implicati intr-un accident rutier produs din vina dumneavoastra. Bineinteles, exista un anumit plafon maxim pe care compania asiguratoare il asigura. De asemenea, este de mentionat ca asigurarea RCA poate fi incheiata de o persoana fizica, dar si de una juridica, in functie de cine este inscris pe actele de inmatriculare ale autoturismului. O asigurare RCA ieftina te poate scuti de o multime de dureri de cap in cazul unui accident rutier.

Daca esti printre soferii care considera incheierea asigurarii RCA o adevarata corvoada, acum exista o multime de site-uri care pun la dispozitia ta aplicatii de calcul ale politei rca, prin care poti consulta oferta diferitelor companii asiguratoare si unde ulterior, dupa ce te-ai decis asupra uneia dintre ele, o poti comanda. Scutesti astfel timpul pierdut pe la brokerii de asigurari, dar si energie si mai ales bani, intrucat preturile politelor de asigurare comandate pe internet sunt mult mai mici decat  cele oferite de brokerii de asigurari. Cumpara asigurare RCA de pe internet si vei avea parte de preturi bune, discounturi si vei economisi timp.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *