Asigurari

Preturi bune pentru asigurarea Casco

Distribuie mai departe

Avand in vedere cat de mult s-a dezvoltat piata asigurarilor auto in ultimii ani, era de la sine inteles ca si piata asigurarilor online se va dezvolta si va atrage dupa sine un numar considerabil de clienti ce sunt in cautarea celor mai ieftine si mai avantajoase oferte de asigurare. Astfel, de la asigurari RCA ieftine am trecut usor si spre asigurari casco ieftine care sa acopere cele mai diverse riscuri precum si preturi destul de avantajoase pentru acestea.

Astfel, avand avantajul incheierii politelor de asigurare auto in mediul online, soferii au putut profita in acest sens de unele dintre cele mai bune si mai avantajoase oferte de asigurare precum si preturi foarte mici platite pentru acestea. Si pentru ca mediul online nu oferea foarte mare incredere la inceput, companiile au venit in intampinarea clientilor cu unele dintre cele mai bune reduceri semnificative de preturi, multe dintre ele fiind dispuse sa imparta chiar si comisionul primit cu clientii.

In plus, ofertele de asigurare sunt unele dintre cele mai bune, riscurile acoperite foarte diverse si in cazul unui accident acestea iti pot conferi un nivel cat mai mare de siguranta si certitudinea ca nu vei plati nimic in cazul in care un accident poate avea loc.

Singurul aspect care mi s a parut unul destul de interesant este legat de faptul ca o asigurare Casco este cea care nu acorda despagubiri in cazul in care masina ta a fost avariata din cauza gropilor din asfalt. Este amuzant intr-adevar, dar probabil ca in cazul unei astfel de intamplari nu ti se va mai parea chiar atat de amuzant. Cel mai probabil ca jantele vor fi cele avariate intr-un astfel de caz si cheltuielile ocazionate de acestea cel mai probabil ca nu vor fi suportate de valoarea unei polite de asigurare Casco. De obicei, asigurarile legate de roti si jante sunt optionale si doar daca in momentul achizitionarii politei optezi pentru acoperirea acestui risc, polita casco va fi in masura sa rezolve si astfel de probleme in cazul in care un astfel de incident mai putin fericit poate avea loc.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *