Accesorii casa

Accesorii pentru o casa perfect aranjata

Distribuie mai departe

Iata o selectie de accesorii pentru casa practice si in tendinte in acelasi timp.

Daca iti doresti o combinatie perfecta intre nou si vechi atunci adauga cateva piese de sticlarie veche drept accesoriu perfect pentru casa. Borcanele si sticlele vechi reprezinta veritabile bijuterii de care nu trebuie sa te lipsesti. Nuanta si forma sticlei este mai speciala, aceste piese merita un loc de cinste in casa ta, in dormitor sau in living, oriunde este nevoie de accesorii pentru casa.

Intr-o incapere open space ar trebui sa investesti in accesorii pentru casa concepute din metal. Abajururile si lustrele din metal, in tonuri de ocru in special sau crom sunt in tendinte la ora actuala si vor ramane inca o buna perioada de timp. In plus, reusesc sa incalzeasca aerul din incapere.

Poti pur si simplu schimba abajurul unei lampi din dormitor si sa indraznesti sa schimbi culoarea unei singure piese de mobilier din camera. Fie ca vorbim despre o noptiera, o comoda sau usile de la dulap, aceasta combinatie va reimprospata in mod radical camera si va schimba tot aerul din casa. Culoarea trebuie aleasa cu deosebita atentie, mergandu-se pe ideea de culori contrastante.

Daca tot am adus in discutie culoarea, nu trebuie sa neglijezi una din nuantele in voga ale momentului actual, Radiant Orchid precum si nuantele derivate din aceasta, in tonuri mai mari. Schimba spre exemplu covorul, pernele de decor sau husa de pe canapea. Investitia este una mica insa efectele sunt mari.

Politele agatate pe pereti reprezinta accesoriile ideale pentru casa deoarece reprezinta elemente de decor si surse de spatiu pentru depozitare. Sunt binevenite in orice colt de casa. Ai nevoie doar de cateva polite fixate in perete. Ideale in hol sau in camera de zi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *