Accesorii casa

Oglinda rotunda, un obiect de decor foarte in tendinte care va mari orice incapere

Distribuie mai departe

Este cea care transforma orice incapere a casei intr-un sanctuar in tendinte. Cea care mareste din punct de vedere vizual spatiul, care vine cu un plus de lumina pentru orice incapere si care imbraca foarte frumos peretii. Despre ce vorbim? Despre oglinda rotunda, bineinteles.

Oglinda rotunda, in versiune XXL este preferata designerilor in ultima vreme. Iata cateva idei atunci cand vrei sa o adopti si la tine acasa.

Combina oglinda rotunda cu un covor persan pentru a obtine la tine acasa. Daca vei asocia doua piese de caracter intre ele vei obtine cel mai frumos efect la tine acasa.

Oglinda rotunda vine in birou cu un plus de sofisticare. De la sol la tavan, alege un birou in nuante de alb, ultra feminin, care sa ofere un aspect impecabil. Dar si o oglinda cu detalii aurii care sa reia nuanta picioarelor sale.

Alege o oglinda rotunda cu o rama in nuante de negru pe care sa o pasezi la intrare sau iesire pentru un retus pe ultima suta de metri.

Oglinda rotunda plasata deasupra patului poate sa inlocuiasca tablia patului. Vei obtine un plus de lumina si un obiect de decor foarte original.

Oglinda rotunda asociata cu tapetul este cea care ca crea cel mai frumos duo in materie de deco, care va atrage toate privirile, atat in baie cat si in hol sau living.

In plus, oglinda mare rotunda se poate folosi si pe hol pentru a decora de minune un spatiu gol. Rama aramie este mai mult decat suficienta pentru a crea un decor minunat. Iar etajerele in aceeasi nuanta pot completa de minune ambianta.

Oglinda rotunda poate sa puna cel mai bine in valoare o baie imaculata. Pentru un plus de structura adus unui spatiu alb, oglinda rotunda reprezinta deci cea mai buna alegere.

Oglinda rotunda va structura de minune volumele in baie. Asezata deasupra chiuvetei va ajuta incaperea sa para mai mare din punct de vedere vizual.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *