Accesorii gradina

Accesorii pentru gradina care fac diferenta

Distribuie mai departe

Iti doresti sa vii cu ceva nou pentru gradina ta, fara sa investesti insa prea mult intr-un mobilier nou ? Atunci opteaza pentru accesorii. O ghirlanda, niste perne de decor design si colorate, aceste accesorii sunt cele care fac diferenta.

Banca de gradina plianta din metal.  Pentru a schimba putin atmosfera putem adauga o lampa, lumanari si o masuta mica. Nu este mare lucru insa schimba totul.

Pentru copii. Pentru a conferi o alura diferita gradinii sau terasei tale adauga o lampa, niste lumanari si un scaun comod pentru copilul tau.

Unul din cele mai interesante elemente din cadrul unei gradini este pergola. Un fel de constructie din grinzi de lemn pentru sustinerea careia sunt folosite stalpi sau coloane. Le-ai mai vazut fara indoiala prin parcuri, acoperite de plante agatatoare sau de plante decorative. Un fel de copertine mai exact. Pergolele mai moderne sunt si retractabile, se pot deschide sau inchide in functie de anotimp sau de starea vremii. Ai nevoie pentru gradina ta de una facuta din impletituri din bambus, cu o masuta in mijloc si cu bancute sau scaune.

Leagane, tobogane, carusele. Daca vrei ca micutii tai sa se bucure de un spatiu de vis, acest lucru este cat se poate de realizabil, fara sa depui prea mari eforturi si fara sa pierzi prea mult timp. Ai posibilitatea de a le oferi celor mici propriul lor coltisor, propriul spatiu de distractie, mai ales ca in ziua de azi avem atatea variante la dispozitie. Le poti face un mic pavilion, acoperit cu o prelata, sub care poti aseza cateva scaunele si un covoras. Poti amenaja si un leagan, in functie de preferinte, ba chiar si o casuta pentru ei din sipci de lemn.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *