Amenajari exterioare

Pavaje in oras

Distribuie mai departe

Pavaje din beton ni se arata in zilele noastre in mai toate zonele pietonale din diferite localitati. La reconstructia  zonelor pietonale unui oras in 90 % din cazuri se alege pavajul realizat cu pavele din beton. Optiunea acaeasta se face pe baza unui pret demonstrat mai mic atat pentru achizitionarea  pavajelor cat si a costurilor reduse la materialele auxiliare care ajuta la realizarea pavajelor. Stim cu totii ca baza pe care se monteaza pavajul este realizata din nisip un material usor de gasit mai ales de cei care stau in apropierea raurilor, acesta avand un pret extrem de mic uneori totul reducandu-se la costul de transport.

Pavajele sunt formate din pavele cu stratul de uzura alcatuit printr-o combinatie de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati diferite din fiecare culoare. Amestecul de culori se armonizeaza bine impreuna si dau o zona cu un amestec interesant si plin de viata. Aceste pavaje colorate evita monotonia si reinvie culorile din orice curte sau gradina, ajutand la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine plictisitoare. Pe langa forma estetica, folosirea pavajelor este folositoare, pentru ca nu se scufunda, nu se deformeaza si nu apar denivelari.

Folosirea pavajelor este solutia cea mai buna in amenajarile exterioare (curti, gradini, trotuare, drumuri, spatii comerciale, etc.), atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic. pavajele, datorita coloritului si a formelor deosebite, se integreaza usor in arhitectura constructiilor. Construite dintr-un material omogen si dens, pavajele au o stabilitate foarte buna si o rezistenta foarte mare la traficul intens si greu. Pavajele sunt usor de desfacut,  inlocuit si reconditionat, pentru ca sunt montate pe un strat de nisip.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *