Amenajari interioare

Mobilierul transparent care trebuie sa se regaseasca si in casa ta

Distribuie mai departe

Design, aerian si foarte discret, lejer…  mobilierul transparent este foarte in voga si are o multime de calitati.

Din sticla, plexiglas, din policarbonat sau acrilic… transluciditatea se poate obtine sub diferite forme si procedee. Poti alege deci pentru amenajarea interiorului tau scaune, un birou, o masa sau chiar o canapea.

Un birou transparent. Alegand un birou mare, transparent, dar si scaune minimaliste cu un look scandinav, vei obtine o incapere cu cea mai frumoasa alura contemporana, propice concentrarii si reflexiei.

Un bufet transparent. Un bufet din sticla canelata si din metal ne duce imediat cu gandul la anii 1930. Va arata de minune in locul de luat masa si poti pune in el cea mai frumoasa vesela.

Scaunele transparente. Scaunele transparente vor arata de minune intr-un loc de luat masa cocooning, in nuante mai inchise. Mai ales cele cu picioare de lemn care vin cu un plus de modernitate pentru decor, fara sa il incarce insa.

O consola transparenta. Atunci cand iti doresti un loc de depozitare pentru hol, consola transparenta este cea mai buna alegere. Arata discret in hol si te va ajuta sa ai un design simplu dar atemporal in hol.

O masuta de cafea transparenta. Curbe rafinate, design aerian… o masuta de cafea din sticla este atemporala. Si va arata de minune intr-un living mai modern si va face minuni exact acolo unde iti doresti, precum un living cu un stil boem sau Art Deco.

O biblioteca transparenta. Pentru a-ti aranja cartile cu lejeritate, aceasta este cea mai bune alegere. Se poate folosi oriunde atat in living cat si in dormitor sau hol.

Un fotoliu cu un design transparent. Va arata cel mai bine in jurul unei mese moderne si ea, dar si intr-unul mai vintage, de ce nu.

Canapeaua poate sa fie si ea transparenta atunci cand este realizata din policarbonat. Este cea mai confortabila si cea mai contemporana.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *