Amenajari interioare

Poate un fotoliu de masaj să înlăture durerea de spate?

Distribuie mai departe

Poate un fotoliu de masaj să înlăture durerea de spate?

Mulți oameni se confruntă la un moment dat în viață cu dureri de spate. Acest tip de durere este atât de comun încât 8 persoane din 10 suferă de un anumit tip de durere de spate. Deci cu siguranță nu sunteți singur. Durerea de spate se poate manifesta de la o durere constantă, nu foarte intensă până la dureri acute, foarte puternice. Aceasta se împarte în două categorii principale: acută sau cronică. Durerea de spate cronică persistă un timp îndelungat, cea acută este de scurtă durată. După cum probabil știți, pentru persoanele cu dureri cronice de spate perioada de vindecare se poate extinde mult după etapa de tratament. În scurt timp veți căuta orice metodă care să amelioreze această durere.

Ameliorarea durerilor cronice.

Există multiple tipuri de ameliorare a durerii cronice de spate. Aceste includ atârnarea întoarsă (terapia prin inversie), acupunctura și medicamentația. Din nefericire, cea mai comună practică pentru înlăturarea durerilor de spate este tratamentul medicamentos.

Din fericire, o altă practică comună este terapia prin masaj. Multiple studii au indicat faptul că terapia prin masaj este foarte eficientă în ameliorarea durerilor de spate, atât acute cât și cronice. Sunteți norocos dacă ați descoperit proprietățile naturale de vindecare a durerilor de spate ale masajului. Prin masaj mușchii și ligamentele se întind și se detensionează într-un mod natural. Masajul este cea mai naturală modalitate de ameliorare a durerii mușchilor de la spate.

Fotoliile de masaj

Vă poate oferi un fotoliu de masaj acea senzație de relaxare a mușchilor? Într-un cuvânt, da.
Cele mai bune  fotolii de masaj de pe piață au în spate decenii de cercetare și dezvoltare ce le conferă capacități spectaculoase. Unele fotolii de masaj pot efectua masaj shiatsu, masaj suedez, masaj la nivelul țesuturilor profunde și altele.

Fotolii de masaj care scanează corpul
Se recomandă fotoliile de masaj care vă scanează întregul corp, după care îl compară cu un număr mare de tipuri de constituții corporale. Acesta va selecta constituția cea mai similară cu corpul dumneavoastră pentru a asigura un masaj adecvat. Rolele de masaj vă vor extinde mușchii, ajutând la corectarea poziției coloanei. Pernele de aer vor presa diferite părți ale corpului, stimulând circulația sângelui și a punctelor de acupunctură.

În cazul în care aveți nevoie de un masaj mai profund, fotoliul de masaj vă poate oferi acea relaxare pe care o căutați. Veți putea controla profunzimea masajului în timp ce rolele trec treptat de la un masaj superficial la unul mai profund. Combinarea cu bătăi lungi și fluente similare masajului suedez face ca mușchii dumneavoastră să se încălzească progresiv și să se detensioneze. Treptat, durerea de spate se va ameliora.

Funţia de încălzire la fotoliile de masaj

Funcția de încălzire este o altă caracteristică extraordinară a modelelor profesionale de fotolii cu masaj. Căldura poate relaxa mușchii tensionați și poate diminua durerea. Este foarte eficientă în cazul artritelor și relaxării mușchilor tensionați. Fotoliile de masaj complexe sunt prevăzute cu încălzire în spătar sau șezut si sunt prevăzute cu funcții terapeutice importante ce permit ameliorarea durerii spatelui.

Progresul uluitor în tehnologia fotoliilor de masaj este vizibil în cazul celor mai complexe modele. Permiteți acestei tehnologii minunate să vă înlăture durerea de spate și anxietatea. Terapia prin masaj este metoda naturală de înlăturare a durerii. Acum aveți acces la aceste tehnici de vindecare în intimitatea locuinței dumneavoastră. Renunțați la stresul de a ajunge la timp pentru programarea făcută la maseur. Fotoliul de masaj este pregătit și vă așteaptă oricând. Fie că doriți o modalitate rapidă de relaxare sau un masaj profund, îndelungat, un fotoliu de masaj vă stă mereu la dispoziție pentru a vă înlătura durerile de spate.

 http://www.komoder.ro

http://www.komoder.ro/fotolii-cu-masaj-Inada.html

http://www.komoder.ro/ce-spun-clientii-despre-fotoliile-de-masaj.html

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *