Amenajari interioare

Scaune de masaj perfecte pentru tine

Distribuie mai departe

In articolul anterior am discutat despre metode prin care sa determini care este cel mai potrivit scaun de masaj pentru tine. Vom relua aici aceasta discutie cu cei 6 pasi care au mai ramas:

  • Incearca cateva scaune cu masaj diferite. Multe mall-uri au magazine in care se gasesc astfel de scaune. Ar trebui sa faceti o vizita pana in magazin si sa le incercati cu incredere. Aseaza-te cu incredere si vezi cum te simti tu intr-un astfel de scaun. Poate nu il vei nimeri pe cel mai potrivit din prima. Dar asa macar ai ocazia sa incerci diverse functii sau optiuni pe pielea ta si sa vezi niste preturi la prima mana. Nu uita, un magazin fizic are mult mai multe cheltuieli decat unul online, de aceea preturile vor fi mai ridicate decat pe internet.
  • Fa o mica cercetare de piata: Internetul iti permite in ziua de astazi sa investighezi orice subiect doresti, si scaunele de masaj nu fac exceptie de la aceasta regula. Uita-te sa vezi care sunt principalii manufacturier si brandurile cele mai faimoase. Exista o multime de reselleri pe piata dar ai fi surprins sa vezi ca producatorii buni se pot numara pe degete. Dupa ce ai gasit cateva branduri care ti se par interesante, intra pe site-un fiecaruia dintre ei sau chiar telefoneaza pentru detalii. Majoritatea producatorilor nu vand direct aceste produse, dar iti pot da cele mai oneste raspunsuri la intrebarile tale. Solicita manualele tehnice, cauta liste cu specificatii. Cauta reselleri din apropierea ta si cere-le opinia. Intreaba-ti prietenii daca sunt printre ei proprietari ai unu scaun de masaj.
  • Consideratii pe termen lung: Evalueaza garantia oferita de fiecare producator. Cat de lunga este acoperirea?  Sanyo si Panasonic ofera foar un an de garantie. Altii, oferta 3-5 ani fara niciun cost aditional. De asemenea, ce fel de servicii asigura in cazul in care ai o problema cu scaunul? Va trebui sa expediezi scaunul la un centru autorizat? Costurile de livrare ale unui astfel de scaun sunt destul de ridicate. Unii manufacturieri oferta asistenta la domiciliu. Fii constient de acest lucru, inainte sa faci o achizitie!
  • Evalueaza toate informatiile obtinute. Cantareste stilul, optiunile, garantia, pretul pentru toate scaunele care iti plac. Nu uita sa iei in conisderare trasaturile persoanelor care vor folosi scaunul (greutatea, inailtmea, nevoile lor). Nu uita sa incerci personal toate scaunele din lista. Unii reselleri ofera o perioada de returnare a prodului de 30 de zile de la cumparare, daca clientii nu sunt tocmai satisfacuti de calitatea acestuia. Cu toate acestea va trebui sa acoperi cheltuielile de transport, asa ca gandeste-te bine inainte sa iei o decizie.
  • Amplasarea scaunul de masaj in locuinta ta. In timp ce stim sigur ca daca cumparam scaune birou, locul acestora este in baza mesei de lucru, nu este la fel de simplu si cu un scaun de masa: acesta are nevoie de mult spatiu.  Gandeste-te in ce camera doresti sa il amplasezi, si alege un scaun intr-o culoare care sa iti complimenteze camera.
  • Esti gata sa iei o decizie! Acum ar trebui sa ai toate informatiile analizate si hotararea sa iti stea pe buze. Ce scaun ai ales? De unde il vei cumpara? Ce fel de livrare doresti? Vrei sa iti fi si instalat sau sa vina impachetat si te ocupi tu de instalare? Raspunde la aceste intrebari si in scurt timp scaunul mult dorit va fi la usa ta.
  • Ia loc putin si relaxeaza-te! Ziua cea mare este cea in care reusesti sa iei loc chiar pe noul tau scaun de masaj si sa uiti de toata munca grea de zi cu zi si de toate celelalte lucruri care te streseaza. Bucura-te de el, meriti asta!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *