Case Pipera Avangarde Forest
Imobiliare si constructii

Avangarde Forest Pipera

Distribuie mai departe

Vilele Avangarde Forest Pipera, cu un pas mai aproape de o casa plina de armonie.

Un apartament in Bucuresti poate fi, pentru multi, solutia perfecta pentru nevoile de moment. Cu toate acestea, alegerea se poate dovedi mai putin inspirata atunci cand familia se mareste, apar copiii iar nevoia de spatiu devine din ce in ce mai pregnanta.

Case Pipera Avangarde Forest
Case Pipera Avangarde Forest

Daca la aceasta se adauga poluarea si aglomeratia din capitala, dar si pericolele la care multi copiii sunt expusi, multi parinti se vad nevoiti sa caute o locuinta in alta parte, mai spre periferie. Daca va aflati intr-o astfel de situatie sau vreti sa preintampinati asa ceva, ideal poate fi oricare dintre ansamblurile rezidentiale din Pipera.

Pentru cei care cauta sa achizitioneze una dintre casele din Voluntari, atentia se poate indrepta si catre complexul rezidential Avangarde Forest, unul dintre cele mai moderne si impresionante ansambluri construite in oras. Compus din trei arii diferite, complexul este ideal pentru cei care doresc sa faca parte dintr-o comunitate unita si calduroasa, sa fie aproape de natura si sa se bucure de toate facilitatile pe care le-ar fi avut si in Bucuresti. In complexul Avangarde 3 mai sunt sunt disponibile 15 vile cu o suprafata maxima de 200 mp, care pot fi achizitionate cu un pret de 700 euro pe metrul patrat.

Case Pipera moderne:

Locuintele sunt construite cu ajutorul celor mai noi si bune materiale existente pe piata, pe primul loc fiind confortul locatarilor. Cu toate acestea, la fel de importanta a fost si eficienta termica, aceste vile asigurand facturi mai mici pe timpul iernii, in timp ce temperaturile interioare vor ramane mereu la nivelul dorit de locatar.

Cadrul natural este si el unul de luat in seama. Situate la marginea padurii, vilele sunt o oportunitate pentru ca fiecare familie sa se bucure de un aer curat si nepoluat, de liniste si de posibilitatea de a fi incantata de frumusetile naturii.
Pentru cei care se tem ca vor fi prea departe de oras, Avangard Forest vine cu multiple solutii. Aflandu-se foarte aproape de caile de acces catre Bucuresti, complexul este situat la maxim 10 km de toate locurile importante ale capitalei. Se ajunge cu usurinta in parcul Herastrau sau la Universitatea Bucuresti, toate acestea si multe altele aflandu-se la cateva minute parcurse cu masina.

O alta solutie cu care au venit dezvoltatorii acestui complex rezidential a fost construirea de numeroase facilitati in zona, pentru ca deplasarea la Bucuresti sa nu mai fie atat de necesara. Adultii se pot bucura de un supermarket in care isi pot face cumparaturile, de o cafenea pentru petrecerea timpului liber si de o sala de fitness.

La fel, copiii vor avea parte de numeroase locuri de joaca, de o piscina, de o biblioteca si chiar si de o gradinita pentru ca parintii sa nu isi mai faca griji in legatura cu siguranta lor. In plus, padurea este foarte aproape si o plimbare in natura este mereu o idee foarte buna.

Toti locatarii complexului Avangarde Forest au fost incantati de alegerile facute. Pentru imagini, informatii suplimentare si date de contact, puteti vizita site-ul de prezentare www.avangardeforest.ro si cu siguranta nu veti fi dezamagiti de ceea ce propune Avangarde.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *