Bai

Cateva idei pentru o baie design

Distribuie mai departe

Baia este acea incapere din casa care trebuie sa transmita o stare de bine si care sa iti faca placere sa te relaxezi. Deci amenajarea sa necesuta o grija particulara pentru ca aceasta sa fie cat mai placuta cu putinta. Inspira-te deci din aceste sfaturi si idei si nu vei regereta.

Daca vrei sa ai la tine acasa o baie contemporana, alege lemnul care sa se armonizeze de minune cu nuantele deschise. Lemnul in nuante naturale, sublimat de cateva detalii negre vine cu un plus de caldura pentru o baie design.

Ce culoare trebuie sa folosesti intr-o baie design? Cel mai bine ar fi sa mizezi pe nuantele neutre. Alege griul, care merge de minune cu rozul sau nuante de ciocolatiu, de taupe sau de gri antracit pe care sa le « incalzesti » cu cele de albastru sau piersica.

Cele mai naturale nuante de lemn arata de minune si ele intr-o baie design. Mai ales daca alegi sa le pui in valoare in baie cu ajutorul unor oglinzi foarte mari sau al unei pardoseli care imita betonul.

Daca vrei o baie in stil art deco, alege un tapet special pentru baie pe care sa il pui in valoare cu ajutorul unii mobilier in nuante inchise.

Nuantele de albastru si de gri merg si ele de minune impreuna. Placile de faianta gigantice se vor potrivi astfel de minune cu un mobilier foarte sobru in nuante de albastru.

Si daca vrei o baie cu un stil urban, alege robinete in nuante de negru, o pardoseala care imita lemnul si faianta care imita fagurele de albina.

Un perete in nuante de negru merge si el foarte bine in baie, cu conditia sa ai o baie cat mai luminoasa si un mobilier ales in cele mai deschise nuante.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *