Bucatarii

Bucatarii moderne- cateva idei care sa te inspire

Distribuie mai departe

Oare cu ce seamana o bucatarie moderna si in tendinte in anul 2020? Iata cateva idei care sa te inspire si care sa te ajute sa iti amenajezi cel mai frumos bucataria in acest an.

Ce materiale trebuie sa alegi pentru o bucatarie moderna? Un lucu e sigur- materialele ar trebui sa fie de cea mai buna calitate. Dar cum anul 2020 se inscrie intr-un demers ecologic, si bucataria ar trebui sa faca la fel. Materialele naturale si brute sunt deci cea mai buna alegere. Aici intra lemnul, marmura sau piatra.

Lemnul pentru o bucatarie atemporala si calduroasa. In bucatarie, se poate folosi lemnul pentru blat, pentru fatada mobilierului sau pentru podea, sub forma de parchet. Lemnul in nuante deschise te va ajuta sa te bucuri de cea mai invaluitoare atmosfera calduroasa.

Marmura pentru o bucatarie sic. Marmura este si ea foarte calduroasa si vine cu cel mai elegant si mai atemporal efect. Este un material nobil care va pune cel mai bine in valoare o insulita centrale, de exemplu. Si va fi cel mai bine pusa in valoare de un sol din lemn.

Quartzul pentru o bucatarie rezistenta. Iata un material reputat pentru eleganta si robustetea sa. Este ideal deci pentru faianta sau pentru blat. Te va ajuta sa obtii cea mai design si mai rafinata bucatarie.

Betonul pentru o bucatarie bruta. Un blat din beton te va ajuta sa te bucuri de cea mai autentica si mai bruta bucatarie, mai ales atunci cand il folosesti pentru blat. Amestecat cu lemnul pentru fatadele mobilierului si negrul pentru robinete, vei obtine o bucatarie minunata cu un look industrial.

Piatra pentru o bucatarie autentica. Cu ajutorul pietrei, vei reusi sa obtii o bucatarie cu un stil rustic sau campenesc sic. Un perete din piatra merge de minune cu un mobilier din lemn.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *