Sticla iti poate transforma bucataria, la costuri reduse

Distribuie mai departe

Cand cineva descrie un interior ca “modern”, de cele mai multe ori se refera la “contemporan”, la moda sau nou, dar, in timp ce acesti termeni par a fi sinonimi, un design modern se refera la o serie specifica de structuri decorative pentru locuinta, inovatoare si softisticate. Daca iti place un aspect elegant, curat si minimalist, stilul modern este ideal pentru tine si locuinta ta.

In ce consta un design modern?

Acesta este un stil de decor al interiorului simplificat, minimalist cu structuri arhitecturale ce creeaza in camera un spatiu elegant. Suprafetele sunt netede si expansive, mobilierul este simplu si bine definit, iar culorile sunt in armonie, toate acestea contureaza un design modern.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte stiluri interioare, nu exista niciun model sau ornament standard in acest tip de design. De cele mai multe ori se utilizeaza palate de culori neutre sau naturale, dar se pot utiliza si culori stralucitoare. Daca doriti sa utilizati o culoare stralucitoare, care sa iasa in evidenta, aceasta va actiona ca un punct focal, dand viata incaperii. Recomandarea mea este sa utilizati sticla colorata pentru decorul incaperilor. Aceste panouri sunt ideale si pot fi de mare ajutor cand doriti sa creati un design modern si curat.

Materialele naturale, precum lemnul si metalul asigura caldura si varietate, dar sunt utilizate pentru a crea un aspect traditional. Pentru un stil modern, suprafetele netede si neintrerupte sunt centrale, iar sticla este o componenta cruciala. Panourile din sticla amplasate pe peretele bucatariei sau al baii functioneaza perfect in acest stil, fiind reflectorizante, avand capacitatea de a adauga o stralucire lustruita si de a imprastia lumina in camera.

De ce sa utilizezi panouri din sticla?

Sticla pare un material fragil, dar, datorita tehnologiilor de astazi, aceasta este mult mai rezistenta si are un impact major in interiorul locuintelor. Sticla are un aspect minunat si este ideala pentru bucatarie sau baie, este sofisticata si eleganta, dar si practica si functionala. In bucatarie, dulapurile placate cu sticla sau panourile amplasate pe perete creeaza o estetica moderna perfecta.

Unele avantaje aduse de aceste panouri din sticla constau in faptul ca sunt securizate si foarte usor de intretinut, asigurand aspectul proaspat si clar al design-ului modern, ce are o garantie de multi ani. Curatarea acestora se face utilizand o laveta si solutie de geamuri. Sunt mult mai igienice decat alte structuri, mai ales datorita faptului ca nu prezinta rosturi in care sa se acumuleze mucegai si bacterii.

Panourile din sticla pot fi colorate sau printate. Sticla printata aduce un nou aspect bucatariei, permitand imprimarea oricarei fotografii sau poze la o rezolutie inalta. Daca doriti o idee de design al bucatariei, va recomand mobilierul alb si amplasarea de panouri din sticla colorata. Este disponibila o varietate larga de culori.

Puteti opta pentru panouri de mari dimensiuni ce creeaza un aspect neted sau bucati, de dimensiunea placilor de faianta, pentru a crea un design mai inedit, modern.

Iti recomand sa iti decorezi casa intr-un stil modern si sa optezi pentru sticla deoarece are un impact foarte mare asupra aspectului, facandu-l sofisticat si elegant. Sticla este securizata si foarte usor de intretinut, avand posibilitatea sa va pastrati camerele curate si igienizate. Alege culoarea care ti se potriveste si utilizeaza panouri din sticla colorata pentru a iti crea casa de vis.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *